CSM Arcada, spre Dej, Cluj şi Belgia

CSM Arcada, spre Dej, Cluj şi Belgia
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa masculină de volei CSM Arcada Galaţi a plecat într-o serie de trei deplăsări într-un interval foarte scurt de timp, cu trei meciuri în şase zile, primul fiind programat astăzi, în campionat, cu Unirea Dej.

Conducerea clubului şi antrenorul Nicu Harabagiu au de rezolvat un capitol dificil al misiunilor din această serie, refacerea forţelor jucătorilor după meciuri şi drumurile pe care le au de făcut.

Astăzi, de la ora 14.00, CSM Arcada are de jucat în sala celor de la Unirea Dej, o echipă incomodă pe teren propriu (locul 7), dar în mod normal n-ar trebui să se pună problema direcţiei în care vor merge cele trei puncte puse în joc.

Apoi, după o singură zi de pauză, CSM Arcada va evolua în fieful penultimei clasate, "U" Cluj, luni, 3 decembrie. Aceste reprogramări într-un interval de trei zile au fost făcute la solicitarea clubului gălăţean, care astfel uneşte două teoretice deplasări foarte lungi într-una singură, mai ales că distanţa dintre Dej şi Cluj-Napoca este de doar 56 de kilometri.

Apoi se va pleca marţi în Belgia, direct de la Cluj, pentru meciul retur din Cupa CEV cu Lindemans Aalst, care va avea loc miercuri, 5 decembrie. În prima manşă, la Galaţi, s-a impus echipa belgiană, scor 3-2.

În ceea ce priveşte echipa feminină CSU Belor, aceasta are astăzi o misiune imposibilă, urmând să întâlnească, de la ora 14.00, în deplasare, redutabila CSM Bucureşti, una dintre favoritele la titlul de campioană în acest sezon. "Ne deplasăm cu tot lotul, având intenţia de a da posibilitatea tuturor fetelor să joace, de a realiza rodajul pentru omogenitatea grupului", ne-a spus antrenoarea Ileana Berdilă.

Citit 1116 ori Ultima modificare Vineri, 30 Noiembrie 2018 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.