Campionii României, la Slobozia Conachi

Campionii României, la Slobozia Conachi

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Câteva componente ale lotului național de haltere - junioare care se pregăteşte la Galaţi, însoțite de antrenorul coordonator Costel Dimofte și Daniela Antipov, reprezentanta Direcției Județene Sport și Tineret Galați, i-au vizitat pe elevii școlii din Slobozia Conachi. Mihaela Ilie, Bianca Grigoraș și Dorina Tofan, multiple medaliate la Campionatele Europene de juniori, le-au povestit celor mici despre haltere și despre sportul de performanță, în general. Acțiunea s-a desfășurat în cadrul programului MTS "Campionii României în şcoli", demarat pentru a atrage cât mai mulți tineri spre sport.

Citit 635 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Decembrie 2018 19:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro