Baschetbaliștii de la CSM Phoenix CSU, a zecea victorie la rând

Baschetbaliștii de la CSM Phoenix CSU, a zecea victorie la rând
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Echipa CSM Phoenix CSU continuă parcursul victorios din acest sezon, după ce a câștigat, scor 89-70, în fața formației VSKC Miercurea Ciuc. 


Baschetbaliștii de la CSM Phoenix CSU joacă, astăzi (ora 17,00), în deplasare la VSKC Miercurea Ciuc, în al doilea meci al returului Ligii Naționale. În clasamentul la zi, pe primul loc este formația CSM Sighetu Marmației, însă în frunte este de fapt CSM Phoenix CSU, pentru că echipa maramureșeană are un punct în plus doar pentru că are un meci mai mult disputat. Chiar dacă în turul campionatului gălățenii s-au impus categoric, scor 110-59, aceștia sunt precauți în ceea ce privește meciul din această seară.

"Mergem la Miercurea Ciuc, care este o echipă, din punctul meu de vedere, considerabil întărită față de cea din tur. În principiu, toate deplasările grele le-am avut în tur și le-am câștigat. Acum suntem în "pole-position", dar nu putem să ne relaxăm, căci mai sunt 4-5 meciuri pe care trebuie să le câștigăm", a declarat căpitanul echipei CSM Phoenix CSU, Vlad Corpodean.

În acest an, gălățenii mai au de disputat încă patru jocuri, astfel: cu Sighetu Marmaţiei (acasă), Rapid (deplasare), Agronomia (acasă) şi CN "Aurel Vlaicu" Bucureşti (deplasare).

Citit 896 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 22:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.