United, victorie categorică în deplasare
Foto: Sonia Baciu

United, victorie categorică în deplasare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: United a încheiat anul cu încă o victorie la scor, după ce s-a impus cu 8-1 în fața formației Clujana Cluj. În urma acestui rezultat, United a urcat pe locul secund, cu 25 de puncte, la unul în urma liderului - Autobergamo Deva. 


 

Vicecampioana Ligii I de futsal, United Galați, va juca luni, 10 decembrie 2018, de la ora 16,00, în deplasare, cu formația Clujana Cluj - ultima clasată în campionat, acesta fiind de altfel ultimul joc din acest an. În tur, United s-a impus categoric, scor 12-1.

Gălățenii au cele mai bune rezultate pe teren (nouă victorii, o înfrângere și un egal), dar numai 25 de puncte, ca urmare a penalizării de către FR Fotbal, cu 3 puncte, consecință a conflictului cu formația Informatica Timișoara.

În clasamentul la zi, United se află pe locul al treilea, la egalitate cu ocupanta locului secund, Imperial Wet, care are un meci în plus disputat, și la doar un punct de lider, Autobergamo Deva.

Tot astăzi, va avea loc și partida dintre Autobergamo și Informatica, urmând ca această parte a campionatului să se încheie mâine, cu jocul Bukovina Vicov - FK Odorheiu Secuiesc. Competiția internă va intra apoi în vacanță până la jumătatea lunii ianuarie.

Altfel, Robert Lupu (36 de ani), antrenorul care i-a calificat pe tricolori la Campionatul European de futsal din acest an, și-a anunțat retragerea din activitatea sportivă, cea de jucător și antrenor al echipei Informatica Timișoara. "Acum, înainte de startul unei noi campanii de calificare, pentru Cupa Mondială din 2020, a venit momentul să mă dedic doar echipei naționale, să îmi ofer întregul timp în beneficiul proiectului pe care l-am început în urmă cu trei ani. Am obținut o calificare la EURO, am fost aproape de a merge în următoarea fază, dar obiectivele mele sunt și mai îndrăznețe", a declarat selecționerul.

 

Citit 714 ori Ultima modificare Marți, 11 Decembrie 2018 11:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.