Arcada, victorie de trei puncte în ultimul meci de acasă din 2018

Arcada, victorie de trei puncte în ultimul meci de acasă din 2018
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE: CSM Arcada a câștigat, scor 3-0 (25-23, 25-22, 25-20), în fața celor de la CSM București, echipa antrenată de gălățeanul Marian Apostu. Cu această a două victorie la rând, gălățenii se menţin pe locul 3, cu 19 puncte, setaveraj 23:12. Lider este VM Zalău - 28 de puncte (un meci în plus), iar pe locul secund se află SCMU Craiova - 25 puncte. În etapa următoare, ultima din acest an, CSM Arcada va juca în deplasare, cu Dinamo București. Partida va area loc sâmbătă, de la ora 17.00. (SB)


Divizia A1 pentru echipele masculine de volei programează, astăzi, penultima etapă a turului, în cadrul căreia la Galaţi vor juca CSM Arcada şi CSM Bucureşti. Este un meci care se anunţă interesant atât prin poziţia celor două combatante în clasament, cât şi prin prisma primului duel în care antrenorii ce au pus bazele echipei gălăţene sunt acum în postura de adversari.

Cele două grupări ocupă locurile 3 şi 4, cu câte 16 puncte, bilanţul gălăţenilor fiind mult sub nivelul aşteptărilor. "Am parcurs o perioadă cu un program extrem de încărcat, iar de acum suntem concentraţi doar pe punctele puse în joc, pentru a recupera ecartul faţă de primele clasate - Craiova şi Zalăul (n.r. - au câte 22 de puncte). Ne-am recuperat fizic şi acum îi aşteptăm pe cei din Bucureşti. Nu va fi un meci uşor, dar suntem convinşi că îl putem câştiga", ne-a spus Nicuşor Harabagiu, antrenorul Arcadei.

De partea cealaltă, antrenorul principal al formaţiei bucureştene este gălăţeanul Marian Apostu, care împreună cu Harabagiu a condus Arcada de la înfiinţare, până la ajungerea printre medaliatele primei ligi. "Nu va fi un duel între mine şi Nicuşor, disputa va fi între jucătorii celor două formaţii", a declarat tehnicianul.

Partida din această seară va începe la ora 18,00 şi va fi găzduită de sala "Dunărea". Intrarea se va putea face pe bază de bilet: 5 lei intrarea generală, 30 lei la fotolii, 20 lei în sectorul B şi în primul rând din sectoarele A şi C.

Citit 1402 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2018 23:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.