CSM Galați și-a prezentat sportivii

CSM Galați și-a prezentat sportivii
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cea mai nouă structură sportivă a Galațiului, Clubul Sportiv Municipal (CSM), înființată în această vară și cuprinzând atât echipe angrenate în primele ligi naționale (baschet, volei masculin, handbal feminin, hochei), cât și sporturi cu o vizibilitate mai restrânsă, și-a prezentat sportivii și antrenorii, într-o atmosferă de sărbătoare.

Astfel, au putut fi pe aceeași "scenă", atleta Rebeca Ciocan, proaspătă campioană la Bacău, jucătorii de tenis Andrei Ștefan și Mihnea Maftei, înotători, tinerele speranțe ale handbalului feminin sau ale fotbalului, baschetbaliștii de la Phoenix, voleibaliștii ce tocmai terminaseră victorioși confruntarea cu CSM București sau hocheiștii, pe care rar îi putem vedea fără echipamentul specific.

Președintele CSM Galați, Marius Cosoreanu, a avut cuvinte de laudă pentru sportivii noului club. "Sper ca anul viitor să fim într-un număr cât mai mare, dar, mai ales, și mai uniți. Vreau să vă felicit pentru parcursul din această jumătate de sezon, dar și pentru gradul de implicare pe care l-ați dovedit, atât la antrenamente, cât și la întrecerile oficiale", a declarat Cosoreanu.

Succesul pe care îl poate avea CSM Galați, în următorii ani, a fost remarcat chiar și de conducerea orașului. "Avem în fața noastră prezentul și viitorul, care sună bine. Avem nevoie de copii, din Galați, care să vină și să joace la echipele noastre. Vă mulțumesc tuturor, părinți, copii, conducerea clubului. Vă doresc să aveți încredere și să visați. Trebuie să visezi ca să ajungi cât mai sus", a completat Marius Humelnicu, city-managerul Galațiului.

Citit 2980 ori Ultima modificare Joi, 13 Decembrie 2018 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.