Transfer ”cu greutate” pentru futsalul gălățean
Foto: Mimi Stoica (nr 10) și Florin Ignat (nr 7)

Transfer ”cu greutate” pentru futsalul gălățean
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Clubul United Galați, singurul care este angrenat în toate cele trei competiții organizate de FR Fotbal - Liga 1, Liga 2 și Under 19, l-a legitimat pentru echipa de seniori pe experimentatul jucător Mimi Stoica, fotbalist ce în prima parte a sezonului a evoluat la Informatica Timișoara. 

Vicecampioana Ligii I de futsal va avea astfel un plus de valoare în actualul sezon, unde a reușit cele mai bune rezultate din teren, 10 victorii, un egal și o înfrângere. În clasament se află pe locul secund, cu 28 de puncte (având și o penalizare de 3 puncte din partea FRF), la unul singur în urma liderului - Autobergamo Deva.

Mimi Stoica este căpitanul reprezentativei României și a activat în sezoanele precedente la City’US Tg. Mureș, Autobergamo Deva și Informatica Timișoara. Mimi a jucat alături de tehnicianul United Galați, Florin Ignat, atât la echipa de club, cât și la națională.

Cristian Ștefu, director executiv al United Galați, este convins că a făcut cea mai bună alegere. ”Dacă Moșul a venit cu un asemenea dar, căci vorbim despre cel mai selecționat jucător de futsal din România, el fiind și căpitanul reprezentativei care a învins recent vicecampioana europeană Spania, cu gol marcat chiar de către Mimi Stoica, înseamnă că am fost cuminți. În sensul că respectăm competiția și ne străduim să facem performanță. Ne bucurăm că Mimi Stoica a ales United Galați, având categoric obiectivul de a mai câștiga o dată titlul de campion național. Ne dorim o colaborare strălucită cu el și am convingerea că, și din vară, United Galați va fi prima opțiune pentru Mimi”, a declarat Ștefu pentru site-ul oficial al clubului United.

Campionatul Ligii 1 de futsal se va relua în a doua jumătate a lunii ianuarie, când United va juca, pe teren propriu, cu Bukovina Vicov.  

Citit 2637 ori Ultima modificare Duminică, 23 Decembrie 2018 20:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.