HOCHEI. CSM Dunărea, încă o victorie în fața Stelei

HOCHEI. CSM Dunărea, încă o victorie în fața Stelei
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UPDATE: CSM ”Dunărea” a câștigat, scor 8-3, în fața Stelei, în meciul disputat sâmbătă seara, la Galați, primul din 2019. Cu acest rezultat, gălățenii au urcat pe locul al treilea în clasament, cu 40 de puncte (14 jocuri), la 26 de puncte în urma liderului - SC Miercurea Ciuc (26 de meciuri disputate).

Pentru Dunărea au marcat Kiricenko, Berdilă, Baskov, Irimia, Zabludovski 2, Anton Butuchnov și Fefelov.

Gălățenii vor juca săptămâna viitoare patru meciuri, două în deplasare, cu Miercurea Ciuc (pe 15 și 16 ianuarie, ambele la ora 18.30) și două pe teren propriu, cu Sportul Studențesc (sâmbătă - 18.30 și duminică - 11.00).


Cu meciuri programate pentru începutul de an, dar amânate de adversari din Liga Națională din motive legate de Liga Erste, CSM ”Dunărea” Galați revine astăzi în competiție. De la ora 18,30, pe gheața patinoarului ”Dunărea”, gălățenii (locul 4) vor juca împotriva formației Steaua București (locul 5, 18 puncte), o echipă pe care a învins-o în toate jocurile disputate în acest sezon, patru în campionat, cu rezultatele: 8-1 și 9-3, acasă, în octombrie, respectiv 7- 4, 9 -1, în deplasare, în decembrie, iar cea mai recentă victorie a fost în ”Cupa României”, scor 13 - 3, unde gălățenii au încheiat competiția pe locul secund.

Intrarea la meciul din această seară se face pe baza de bilete, care pot fi achiziționate de la Patinoar, la prețul de 5 lei.

În clasament, CSM Galați se află pe locul al patrulea, cu 37 de puncte (doar 13 meciuri, cel mai mic număr de partide disputate), la două puncte în urma echipei de pe locul 3, ACSH Gheorgheni (23 de jocuri).

După acest meci, gălățenii vor avea o ”dublă” cu Miercurea Ciuc, în deplasare, pe 16 și 17 ianuarie, urmând ca în perioada imediat următoare să fie stabilite și meciurile restante, care nu sunt deloc puține, ceea ce înseamnă un program extrem de încărcat.

Citit 1606 ori Ultima modificare Luni, 14 Ianuarie 2019 11:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.