FUTSAL. Căpitanul naționalei Braziliei va juca la Galați

FUTSAL. Căpitanul naționalei Braziliei va juca la Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vicecampioana ultimilor doi ani, United Galați, va avea în lotul din acest sezon doi căpitani de națională, după ce a perfectat un nou transfer, cel al căpitanului reprezentativei de futsal clasic al Braziliei, Manoel Moreira da Silva Neto, cunoscut ca Neto Caraúbas.

Neto are 36 de ani și a jucat mulți ani în naționala de futsal clasic a Braziliei (Seleção Brasileira De Futsal Clássic). El a semnat un contract cu gălățenii până la finalul acestui sezon, cu posibilitatea de prelungire. Venirea lui Neto la Galați este preconizată în a doua parte a lunii ianuarie.

"Neto Caraúbas e cunoscut sub acest nume în futsalul mondial deoarece provine din acest oraș. Joacă în naționala de futsal clasic a Braziliei înainte să apară futsalul în România, e vorba de futsalul bazat pe reguli vechi, disciplină foarte populară în statele Americii de Sud. Portarul nostru, Wellington Da Silva, a jucat în echipă cu Neto și avem referințe foarte bune despre el. Îl așteptăm cu drag la Galați în partea a doua a acestei luni, o dată ce vom rezolva problema cu viza sa de ședere", a declarat Cristi Ștefu, directorul executiv al clubului, pentru site-ul oficial al CS United.

După plecarea a doi dintre jucătorii străini din lot, Nuno Coco și Rafinha, United mai are în vizor un transfer. "Este posibil să mai aducem un jucător în această iarnă", a precizat directorul executiv al clubului. Până acum, gruparea gălățeană i-a transferat pe Dumitru "Mimi" Stoica, căpitanul echipei naţionale a României, şi Neto Caraúbas.

Liga Naţională de futsal se va relua sâmbătă, 19 ianuarie, ora 17.00, când formația gălăţeană va juca pe teren propriu cu Bukovina Vicov.

În clasament, United se află pe locul secund, cu 28 de puncte, la unul singur în urma liderului, Autobergamo Deva.

Citit 1143 ori Ultima modificare Marți, 15 Ianuarie 2019 07:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.