CSU Belor, debut în forță în 2019. ”Dublă” cu Volei Club Alba Blaj
Foto: Sonia Baciu

CSU Belor, debut în forță în 2019. ”Dublă” cu Volei Club Alba Blaj
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Fetele de la CSU Belor abordează în forță startul competițional din 2019. Mai întâi au efectuat pregătiri într-un cantonament pe Litoral, iar astăzi și mâine susțin primele meciuri oficiale, cu Volei Club Alba Blaj.

Imediat după intrarea în noul an, antrenoarea Ileana Berdilă și elevele sale au avut un scurt cantonament la Mamaia, unde s-a pus accent pe acumulările fizice şi tehnice. Au fost organizate și două meciuri - unul în familie, în sala din Năvodari, dar și unul amical. Acest joc a avut loc pe terenul echipei CS Medgidia, participantă în eșalonul secund, meciul încheindu-se cu victoria gălățencelor, scor 3-0.

La acțiune a participat întregul lot, cu excepția Edinei Selimovici, aflată la lotul naționalei Bosniei-Herțegovina, pentru meciuri din preliminariile Campionatului European. Din păcate, la antrenamentul de duminică, de la Galați, bosniaca a suferit o ușoară accidentare și nu va putea juca în primele două meciuri.

"Dubla" din această săptămâna va aduce la Galați vicecampioana europeană, Volei Club Alba Blaj. Astăzi, de la ora 17.00, se va disputa primul meci din returul Diviziei A1, în timp ce mâine, de la ora 12.00, cele două echipe se vor confrunta în faza secundă a "Cupei României".

"Sunt două examene care ne interesează și dorim ca evoluția noastră să fie una onorabilă, în care să putem aplica ce am făcut la antrenamente. În privința învingătoarei, forțele noastre nu se pot compara deocamdată cu cele ale blăjencelor", a spus Ileana Berdilă. Meciurile vor fi arbitrate de Tudorel Arbunea (Brăila) și T. Cristea (București).

Citit 917 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.