CSM Galați, înfrângere la Buzău
Foto: Foto arhivă (Sonia Baciu)

CSM Galați, înfrângere la Buzău
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de handbal CSM Galați a pierdut, scor 18-23 (8-10), în fața formației Gloria Buzău, în meciul disputat duminică seara, în deplasare, contând pentru etapa 13 a Ligii Naționale. Partida a avut un început foarte intens și echilibrat, gazdele trecând în avantaj în minutul 22, 8-7. Ca și în jocurile precedente, gălățencele au avut probleme pe partea de apărare, lucru care a fost speculat de buzoience.

Acest rezultat, coroborat cu victoria celor de la HC Dunărea Brăila, a făcut rocada între cele două echipe. Astfel, CSM Galați coboară pe locul 13 (5 puncte), direct retrogradabil, și pune o presiune mare pe jucătoarele de la Galați care sunt nevoite să obțină puncte pentru a scăpa de zona ”fierbinte”, în timp ce Dunărea se află pe locul 11 (7 puncte), iar pe locul 12, ultimul pentru barajul de promovare/menținere în LN este ocupat de formația CSU Cluj Napoca (6 punct).

În etapa următoare, CSM Galați va juca, pe teren propriu, cu SCM Craiova (locul 7). Dunărea Brăila se va confrunta cu Gloria Buzău (nou promovată, locul 6), iar CSU Cluj va juca împotriva formației sibiene, Măgura Cisnădie (locul 4).

Citit 1345 ori Ultima modificare Luni, 14 Ianuarie 2019 12:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.