VOLEI. CSU Belor, două deplasări foarte dificile
Foto: Sonia Baciu

VOLEI. CSU Belor, două deplasări foarte dificile
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

CSU Belor Galaţi are două deplasări foarte dificile în Divizia A1 de volei feminin. Sportivele pregătite de Ileana Berdilă joacă sâmbătă la Târgovişte, după care vor avea o nouă deplasare, la Bacău, ambele partide fiind în compania unor adversare cu pretenţii, din primele patru locuri ale clasamentului.

Fără punct în actualul sezon şi cu un singur set câştigat de la începutul campionatului, fetele de la CSU Belor nu au speranţe prea mari în cele două deplasări. În schimb, îşi doresc evoluţii cât mai bune, prin care să confirme că potenţialul este în creştere şi astfel să le dea speranţe pentru meciurile viitoare. "Aceste două meciuri sunt prilej pentru a ne consolida cât mai bine ca echipă, să facem anumite schimbări, pentru că totuşi s-a jucat mai bine (n.r. - în partidele cu Alba Blaj), dar tot au fost mici lacune în jocul nostru. Dacă le eliminăm, vom putem aborda cu mai multă încredere următoarele meciuri", a spus voleibalista gălăţeană Anamaria Berdilă.

La Târgovişte nu va face deplasarea Edina Selimovici, componenta naţionalei Bosniei-Herţegovina fiind accidentată.

Sportivele de la CSU Belor Galaţi şi-au făcut calcule cu realism, dorindu-şi să obţină puncte în confruntările cu adversarele din afara Top 4, sperând că pot obţine primele victrorii în campionat în meciurile de pe teren propriu cu echipele din Lugoj şi Cluj. Optimismul jucătoarelor este alimentat şi de replica bună pe care CSU Belor a dat-o echipei din Blaj, în primele două confruntări ale anului. "Aşteptăm Lugojul, aşteptăm Clujul. Eu zic că sunt două meciuri abordabile, vreau să mă gândesc la victorie pentru că este posibil, după aceste două meciuri bune pe care le-am făcut. Ar fi păcat să nu credem că putem învinge. Nu contează scorul, important este să aducem primele puncte în clasament, astfel încât să ne ridicăm uşor, uşor moralul", a adăugat Anamaria Berdilă.

CSU Belor Galaţi joacă sâmbătă, de la ora 17.00, pe terenul celor de la CSM Târgovişte (locul 3) şi apoi, pe 9 februarie, la Bacău, cu Ştiinţa (locul 4). Următorul meci pe teren propriu va fi pe 16 februarie, cu CSM Lugoj.

Citit 987 ori Ultima modificare Joi, 24 Ianuarie 2019 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.