FOTBAL. ACS Universitatea a învins Brăila cu un scor categoric
Foto: Sorin Pană (Sportul ilustrat)

FOTBAL. ACS Universitatea a învins Brăila cu un scor categoric
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Apropierea returului campionatelor Ligilor a III-a, a IV-a și a V-a, unde fotbalul gălățean este implicat, determină toate echipele să-și intensifice pregătirile. Iar acest lucru nu se poate face fără meciuri de verificare. Așa că s-a intensificat și frecvența acestora.

ACS Universitatea "Dunărea de Jos", antrenată de Cătălin Savu, a susținut deja trei jocuri de verificare. Liderul Ligii a IV-a și-a ales parteneri din eșaloanele doi și trei. În primele două partide a jucat cu CS Făurei (scor 3-5) și CSM Rm. Sărat (0-1, gol din penalti).

Miercuri după-amiază, "universitarii" au întâlnit Dacia Unirea Brăila (Liga a II-a). Elevii lui Cătălin Savu au jucat foarte bine și au înregistrat un succes clar: 4-0. Autorii golurilor: Grigoraș 2, Morogan și Mohorâță.

Gălățenii au jucat în formula: Olaru - Stancu, Morogan, Lovin, Hilohi - Țuiu, Ignat, Chiciuc, Blănaru - Grigoraș, Pavel. Au mai jucat: Enache, Ciurea, Izvoranu, Iacob, Popov, Mohorâță, Perju și Iancu.

În următoarele zile, Universitatea va susține încă două astfel de partide: mâine, cu juniorii ACSM Dunărea, iar duminică, cu Victoria Traian, liderul Ligii a IV-a a județului Brăila. Pe lângă lotul de jucători care a încheiat pe primul loc turul campionatului, la echipa gălățeană se mai află în pregătiri încă trei noutăți.

Sporting Liești, club de la care ne parvin din ce în ce mai puține informații (?!?), a susținut două "amicale" (5-3 cu Sportul Chiscani și 5-1 cu juniorii SC Oțelul). Astăzi, lieștenii joacă la Metalul Buzău, iar mâine îi vor întâlni pe brăilenii de la Dacia Unirea, pe teren propriu.

Și alte echipe din Ligile a IV-a sau a V-a au preconizate meciuri de verificare, întrucât returul se apropie cu pași repezi. Deocamdată, duminică, de la ora 10.00, în Sala "Siderurgistul", va avea loc turneul final al "Cupei de iarnă - Nicolae Rainea", la care se vor întrece cele mai bune patru câștigătoare de zonă.

Citit 1131 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2019 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.