Oțelul, start cu dreptul în Spania

Oțelul, start cu dreptul în Spania
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Echipa SC Oțelul Galați a învins în primul "amical" disputat în stagiul din Spania, cu scorul de 2-0 (1-0), formația Huercal-Overa CF, care activează în a treia ligă iberică. Oțelarii au deschis scorul prin Andrei Bordieanu, în minutul 20, iar Robert Moglan a dublat scorul în minutul 69. În minutul 87, în urma unei busculade generale după un fault și un gest nesportiv al unui jucător spaniol, Robert Moglan și un fotbalist din tabăra gazdelor au fost eliminați.

Antrenorul Alin Pînzaru a aliniat la startul jocului următoarea formulă: Vlasie (Iliescu 30) - David, Gîță (căpitan), Ghiocel, Manău - Bordieanu, Cristea - Iorga, Zaharia, Neagu - Țicămucă.

În repriza secundă roș-alb-albaștrii au schimbat tot efectivul și au jucat în componenţa: Iliescu (Ursu 60) - Vasile, V. Moglan, R. Moglan, Sălăgeanu - Stoian, Chiriac, Crihană, Munteanu - Antohi, Cîrjan.

Mijlocașul Ionuț Codreanu a acuzat mici probleme medicale la antrenamentul din ziua jocului, pregătindu-se individual, iar la meci s-a decis menajarea acestuia pentru a nu risca accidentări mai grave.

Următorul joc de verificare al Oțelului va avea loc mâine, ora 21.00 (ora României), în compania formației Cuevas CF.

Campionatul Ligii a III-a se va relua la începutul lunii martie, cu primul meci din retur, când gălățenii (aflați pe locul secund, la o victorie de liderul SCM Gloria Buzău) vor juca, pe teren propriu, cu formația CSM Pașcani (locul 14).

Citit 1918 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2019 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.