AJF Galați. Cupa de iarnă - Nicolae Rainea
Foto: AJF Galați

AJF Galați. Cupa de iarnă - Nicolae Rainea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Mâine, la Sala ”Siderurgistul”, de la ora 10,00, se vor disputa meciurile turneului final al competiției organizată de AJF Galați.

Trofeul pus în joc va fi disputat de patru formații - câștigătoarele celor patru zone ce au avut loc la Cudalbi, Șendreni și Tecuci. Acestea sunt: Voința Cudalbi (antrenor Gelu Munteanu), Zimbrul Slobozia Conachi (Florin Anghel și Sandu Cernat), Agrostar Tulucești (Dumitru Horovei) și Gloria Ivești (Fănică Rusu).

La startul competiției, ajunsă la ediția a șaptea, s-au aliniat 18 echipe din Ligile a IV-a și a V-a, iar cele mai inspirate în aceste meciuri au obținut dreptul de a lupta pentru cucerirea trofeului. Meciurile turneului final se dispută în sistemul fiecare cu fiecare, pe parcursul a două reprize a câte 20 de minute. Ediția trecută a fost adjudecată de echipa Zimbrul Slobozia Conachi.

”Amicale” pentru Sporting și ACS Universitatea

Sporting Liești a jucat, ieri, al treilea meci de verificare, după cele două victorii cu Chiscani (5-3) și juniorii de la SC Oțelul (5-1). Parteneră a fost gruparea Metalul Buzău, meciul încheindu-se cu victoria gălățenilor/buzoienilor. Astăzi are loc un nou meci, cu Dacia Unirea Brăila, pe stadionul din Liești (ora 11,00).

Tot în acest weekend sunt programate alte două meciuri amicale ale echipei ACS Universitatea ”Dunărea de Jos”. Astăzi, de la ora 11,00, adversară va fi echipa de juniori A de la ACSM Dunărea Galați, apoi, Victoria Traian - liderul Ligii a IV-a brăilene (ora 12,00), ambele găzduite de terenul sintetic de la Complexul ”Dunărea”.

Juniorii mari ai SC Oțelul au jucat, joi după amiază, în deplasare, cu colegii de eșalon de la Dacia Unirea Brăila. Echipa însoțită de Sorin Târâlă s-a impus cu scorul de 9-0. Marcatori: Zărnescu 2, Dima 2, Buhăescu, Partenie, Scarlat, Nemțanu și Bandac. Astăzi juniori ”oțelari” vro întâlni echipa divizionară de seniori Sportul Chiscani (ora 14,00) pe Stadionul ”Siderurgistul”.

Citit 1758 ori Ultima modificare Vineri, 08 Februarie 2019 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.