Ghețu și Carteputredă, locul 4 la Winter Cup

Ghețu și Carteputredă, locul 4 la Winter Cup
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa națională a României Under 12, cu doi gălățeni în lot, David Carteputredă și Gabriel Ghețu (Viva Tenis Club, antrenor Florin Șipoș) și Rareș Pieleanu (ATC Victor Hănescu) a încheiat pe locul 4 competiția internațională "Tennis Winter Cup", care a avut loc în Cehia. Turneul final a reunit cele mai bune opt echipe de copii din Europa. Românii s-au calificat în acest turneu din postura de câștigătoare a "zonalei" din Estonia.

În faza sferturilor, România a învins reprezentanta Poloniei, scor 2-1, cele două puncte fiind obținute de David Carteputredă și perechea Ghețu/Carteputredă.

În semifinală, România s-a confruntat cu echipa Cehiei, care s-a impus categoric, scor 3-0. În disputa pentru locurile 3-4, echipa României a întâlnit selecționata Marii Britanii, în fața căreia a câștigat un singur meci, punctul fiind obținut în meciul de dublu, prin perechea Ghețu/Pieleanu.

În clasamentul național al acestei categorii de vârstă, David Carteputredă este lider, urmat de Gabriel Ghețu și Rareș Pieleanu.

Cei trei sportivi i-au avut alături la această competiţie pe antrenorul gălăţean Florin Șipoș și pe directorul FRT, Răzvan Itu (foto).

Citit 1425 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Februarie 2019 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.