Marius Pena, golgeterul de pe bancă

Marius Pena, golgeterul de pe bancă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ultimele 5 goluri ale vârfului de 26 de ani respectă reţeta aşa-ziselor arme secrete: trimis pe teren după pauză, jucătorul Oţelului a împuns mingea în aţe *

Armă secretă? E prea prăfuită expresia. Vulpoi? Nici atât. Este vorba de un lucru foarte bine învăţat, de o regulă respectată cu stricteţe de cel mai bun marcator al echipei campioane în sezonul 2010-2011.

Ţinut lângă Dorinel Munteanu mai mult decât i s-a dat drumul pe gazon, talismanul Neamţului a reuşit şi duminică, la Piatra-Neamţ, să-şi bucure colegii şi fanii. Marius Pena (FOTO stânga) l-a schimbat pe Paraschiv în minutul 81 al partidei şi două minute mai târziu a transformat un penalti, ridicând scorul la 2-0.

La fel procedase de alte patru ori în primăvară: cu FC Timişoara a păşit pe iarbă în minutul 62 şi a punctat peste alte zece pentru 2-1, cu Gaz Metan a fost introdus în luptă la pauză şi a înscris în minutul 79 (scor final 2-2), iar cu Dinamo a dat gol în minutul 54, după ce prima repriză o urmărise de pe banca de rezerve (scor final 3-3).

Pena şi-a trecut numele pe lista marcatorilor şi cu Rapidul (scor 1-0). Fusese scos din „bârlog” în minutul 54 şi marca peste exact un sfert de oră.

CITEŞTE ŞI   S-au dezmorţit campionii. Oţelul, 2-0 sub Pietricica

„Intru atunci când decide antrenorul şi vreau să-mi fac treaba cât mai bine. Nu-i ceva extraordinar că am marcat cu Ceahlăul, era important pentru echipă să dau gol”, comentează cu modestie atacantul care în campionatul curent a prins doar 27 de minute pe teren: niciunul cu Petrolul, 19 cu Chiajna şi 9 cu Ceahlăul. Are însă deja un gol!

CITEŞTE ŞI   Oţelul şi evangheliştii

Citit 1338 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.