United, calificare în Final Four-ul Cupei României la futsal

United, calificare în Final Four-ul Cupei României la futsal
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Vicecampioana României la futsal, United Galați s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins, scor 4-1 (1-0), formația Gloria Buzău, în meciul disputat ieri, în deplasare. Golurile gălățenilor au fost marcate de Crăciun -2, Petică și Cireș. În turneul final s-au mai calificat FC Dunărea Călărați și CSM Tg. Mureș. În această seară, urmează să se dispute ultimul loc în Final 4, între ocupantele primelor două locuri din Liga I de futsal, Autobergamo Deva și Imperial Wet Miercurea Ciuc.


Echipa de futsal United Galați va juca astăzi, ora 14,00, în deplasare, cu formația Gloria Buzău, în meciul contând pentru sferturile de finală ale ”Cupei României”. Partida poate fi urmărită pe canalul de Youtube al Futsal Romania. Primele două semifinaliste s-au stabilit sâmbătă seară, astfel FC Dunărea Călărași, care a trecut de formația FK Odorheiu Secuiesc, scor 7-4, iar CSM Tg. Mureș a învins, scor 9-3, echipa Ceahlăul Piatra Neamț - CSM Tg. Mureș. Ultimul ”sfert” se va disputa astăzi,de la ora 18.00, între Autobergamo Deva și Imperial Wet Miercurea Ciuc.

Altfel, Neto Caraúbas, fostul căpitan al selecționatei de futsal clasic a Braziliei a primit viza și se pregătește să ajungă în România pentru a juca în tricoul CS United Galați.

Citit 1208 ori Ultima modificare Duminică, 24 Februarie 2019 15:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.