Transfer important la Universitatea Galați

Transfer important la Universitatea Galați
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Echipa Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați, liderul Ligii a IV-a, a anunțat cel mai recent transfer, ”oțelarul” Sorin Frunză. Cu Frunză în lot, antrenorul Cătălin Savu, vrea să abordeze, la victorie, returul de campionat, dar și promovarea în Liga a III-a.

”Mai are ceva probleme de rezolvat, iar în finalul lunii martie, începutul lui aprilie, se va alătura la antrenamentele echipei. Sperăm să fie acea piesă lipsă din puzzle-ul nostru, jucătorul cu foarte mare experiență, care să știe să impună ritmul echipei și să-i facă pe cei din jurul lui, în special pe cei tinerei, să joace dezinvolt, să treacă peste tracul și teama unui meci de baraj sau unui meci cu miză. Atunci când ai lângă tine un jucător care dă încredere, care a jucat nenumărate meciuri cu miză, este un real câștig”, a declarat Cătălin Savu la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM.

Sorin Frunză, 40 de ani, a jucat în cariera lui pentru: FC Oțelul, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Unirea Urziceni, Rapid București - echipe de primă ligă, cu două  dintre ele evoluând și în Liga Campionilor (Oțelul și Urziceni), dar și pentru formații din eșalonul secund: FCM Dunărea, Cimentul Fieni, Politehnica Timișoara, Jiul Petroșani, Dacia Unirea Brăila.

Returul campionatului Ligii a IV-a va începe în 10 martie, când la Galați va avea loc derbiul local, între Universitatea și Quantum Club.

Citit 3087 ori Ultima modificare Marți, 26 Februarie 2019 12:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.