CSM Arcada, încă trei puncte în cont
Foto: Sonia Baciu

CSM Arcada, încă trei puncte în cont
CSM Arcada vrea toate punctele puse în joc
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE: Echipa de volei CSM Arcada a câștigat, scor 3-0 (25-10, 25-13, 25-19), în fața formației ”U” Cluj, în meciul disputat joi seară, la Galați, contând pentru etapa a 20-a din Divizia A1. În meciul adjudecat în mai puțin de o oră, pentru gălățeni au punctat: Borovnjak 14, Sanderson 13, Kullo 12, Ciucureanu și Bissette câte 10,  Perez 1 punct. În calsament, CSM Arcada se află pe locul al treilea, cu 40 de puncte, la egalitate cu SCM U Craiova, și la 4 puncte în urma liderului VM Zalău. Arcada mai are de disputat încă două meciuri din cadrul sezonului regulat, cu CSM București (miercuri, în deplasare) și cu Dinamo (sâmbătă, 16 martie, acasă).

La feminin, voleibalistele de la CSU Belor au câștigat un punct în confruntarea cu U NTT Cluj, după ce au pierdut, scor 2-3, cel mai lung meci disputat de ele în acest sezon, singurul de cinci seturi. (SB)


 

La mai puțin de o săptămână de la cel mai recent cuplaj, astăzi are loc un altul, de data aceasta cu o partidă de handbal feminin și două de volei, toate de primă ligă.

Ziua competițională este deschisă de handbalistele de la CSM Galaţi, care vor avea o misiune extrem de dificilă în partida cu liderul Ligii Naționale, SCM Rm. Vâlcea, începând cu ora 12.00.

Cuplajul de volei va începe la ora 16.00, cu partida dintre formaţiile masculine CSM Arcada Galaţi și ”U” Cluj, și va continua cu ”derbiul” ultimelor clasate din Divizia A1 de volei feminin, CSU Belor și ”U” NTT Cluj.

Băieții de la Arcada au în acest an un parcurs fără greşeală, cu șase victorii din tot atâtea partide în campionat, iar astăzi este de aşteptat ca această serie să continue. În mod normal, meciul cu ”studenții” clujeni nu ar trebui să fie unul cu probleme pentru CSM Arcada, adversara fiind o echipă fără veleităţi, aflată pe ultimul loc.

În continuare, până în faza a doua (play-off), CSM Arcada va mai întâlni CSM București, în deplasare, și Dinamo București, acasă. „Sunt trei meciuri din care contăm pe acumularea a 9 puncte, atât de necesare în acest final de sezon regulat, pentru că în faza a doua se merge cu punctele din actualul sezon”, a spus Sergiu Stancu, antrenorul CSM Arcada. Partida va fi arbitrată de cuplul Florin Dragomir (București)/ Tudorel Arbunea (Brăila).

Pentru fetele de la CSU Belor este ultimul meci din sezonul regulat, iar cele două combatante sunt vecine de clasament: ”U” NTT Cluj - locul 7 și CSU Belor - locul 8. S-a ajuns în această situație, întrucât patru dintre cele 12 echipe s-au ”rătăcit” pe drum, din diverse motive: Tg. Mureș, Oradea, Iașiul și, ultima intrată pe listă, Timișoara.

”În ultimul meci pe teren propriu vrem să obținem victoria. Ținând cont de faptul că echipa noastră a marcat un crescendo în evoluție, cred că este posibil un succes în fața propriilor suporteri. Avem întregul lot valid, cu excepția basarabencei Aria Felicia Andrievskaia, indisponibilă și în etapa trecută”, ne-a spus antrenoarea Ileana Berdilă.

Meciul de astăzi va fi condus de același cuplu ca și partida băieţilor, cu ”principal” Tudorel Arbunea (Brăila), ajutat de Florin Dragomir (București).

După acest joc, urmează faza a doua, în care vor evolua echipele de pe locurile 1-6, o minicompetiție în care se vor stabili campioana și echipele ce vor merge în cupele europene. Cea de-a doua grupă este alcătuită doar din două echipe - Clujul și Galațiul, cele două urmând să joace două partide, tur-retur.

Citit 1244 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2019 22:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.