Fotbal. Reintră în joc și fetele
Foto: Sonia Baciu

Fotbal. Reintră în joc și fetele
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Se reia sezonul și în fotbalul feminin, iar echipa gălățeană FC Universitatea se află în fața unei săptămâni importante și foarte încărcate, cu trei meciuri în numai opt zile. Astfel, mâine, de la ora 11,00, FC Universitatea va juca, în deplasare, cu CSS Târgoviște în prima etapă a returului Ligii I, ca miercuri (la Galați), aceleași adversare să se confrunte în sferturile de finală ale ”Cupei României”. Duminică, 17 martie, tot pe teren propriu, FC Universitatea se va duela cu Fortuna Becicherecu Mic - una dintre contracandidatele la locurile de podium.  

Pentru această parte a campionatului, obiectivul clubului gălățean este este clar: poziționarea în primele cinci echipe în Liga I, respectiv, semifinale la Cupa României. În clasamentul Ligii I, FC Universitatea se află pe locul 6, cu 10 puncte (trei victorii și un egal). 

Antrenorii Gheorghe Cucu, Alexandru Caracaș și Gabi Călinescu mizează pe continuitatea grupului, având la dispoziție, cu două excepții, tot lotul din turul campionatului. Astfel, din echipă au plecat Adelina Ion și Elena Răduc, iar la capitolul veniri, cea mai recentă achiziție este basarabeanca Doina Ciobanu.

Citit 873 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Martie 2019 07:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.