United intră ca lider în grupa semifinală
Foto: Sonia Baciu

United intră ca lider în grupa semifinală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vicecampioana United Galați a încheiat sezonul regulat cu o victorie, după ce a câștigat, scor 3-1 (1-1), în fața formației Dunărea Călărași, în meciul disputat luni seară, la Galați. Astfel, United va intra în grupa semifinală cu 3 puncte, alături de Autobergamo Deva - 1 punct şi FK Odorheiu Secuiesc - 0 puncte.

Scorul a fost deschis de Neto, în minutul 5, iar acest avantaj s-a menținut până în minutul 17, când călărășenii au egalat prin Galan, din lovitură de pedeapsă, scor ce s-a menținut până la jumătatea celei de-a doua reprize. După o serie de ocazii nefructificate, de ambele echipe, Crăciun a reușit să ”spargă” gheața si să aducă echipa sa în avantaj, în minutul 32, ca apoi, Araujo să închidă meciul la 3-1 (min 38).

”A fost un meci cu miză, doar pentru noi. Am pus în practică tot ceea ce ne-a spus antrenorul și astăzi am avut șansa de a ne intra mingea în poartă. Cred că am făcut un meci bun, atât aici, cât și la Călărași (n.r. - în finala Cupei României, pierdut cu 1-2). Avem cele mai multe puncte, câștigate pe teren, din acest campionat, din nefericire am avut cele trei puncte (n.r. - penalizarea cu 3 puncte în urma conflictului cu Informatica) cu care am fi fost pe primul loc și puteam evita Autobergamo, dar intrăm încrezători în play-off. Ne așteaptă două meciuri foarte grele, Odorheiu este o echipă bună, în special când joacă acasă, în fața propriilor suporteri, iar cu Deva avem meci acasă și este important să câștigăm”, a spus Crăciun, autorul unuia dintre golurile victoriei de luni.

Cu acest rezultat, gălățenii s-au calificat în grupa semifinală B, cu 3 puncte. În play-off, United va evolua alături de Autobergamo Deva (1 punct) și FK Odorheiu Secuiesc (zero puncte). Cealaltă grupă semifinală este formată din Imperial Wet (3 puncte), Dunărea Călărași (1 punct) și Informatica Timișoara (zero puncte). 

Faza a doua a campionatului va începe în weekend, când United va juca, în deplasare, la Odorheiu, ca apoi, să joace pe teren propriu, cu Autobergamo (6 aprilie). Pe 20 aprilie va juca acasă, cu FK Odorheiu și va încheia grupa semifinală în deplasare, la Deva, pe 4 mai, când Imperial Wet va juca, acasă, cu Informatica Timișoara - campioana en-titre.

Citit 864 ori Ultima modificare Marți, 26 Martie 2019 20:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.