CSM Arcada, victorie și primul loc în clasament
Foto: Sonia Baciu

CSM Arcada, victorie și primul loc în clasament
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: CSM Arcada s-a impus, scor 3-1 (25-21, 21-25, 25-19, 25-21), în fața formație SCM U Craiova, în meciul disputat sâmbătă seară, în deplasare. În urma acestui rezultat, CSM Arcada a urcat pe primul loc în Divizia A1, cu 56 de puncte, podiumul fiind completat de Craiova (55 p) și VM Zalău cu 53 puncte. În etapa următoare, ultima din faza tur a play-off-ul, CSM Arcada va juca, pe teren, propriu, cu Steaua București.


Faza a doua a campionatului masculin al Diviziei A1 de volei continuă cu etapa a patra, care se anunță extrem de interesantă, cu meciuri cu o mare încărcătură în ceea ce privește viitoarea configurație a clasamentului. Arcada joacă la Craiova, în Capitală se dispută derbiul local Steaua - Dinamo, iar Zalăul primește astăzi, 5 aprilie 2019, vizita CSM București.

Pentru echipa noastră, confruntarea de la Craiova are o însemnătate aparte. O victorie în Bănie ar conduce la o răsturnare în fruntea clasamentului, înaintea acestor jocuri ierarhia arată astfel: Craiova 55 puncte, Arcada 53 p, Zalău 50 p, CS Municipal 41 p, Dinamo 36 p și Steaua 29 puncte. De precizat că partida dintre Zalău și CSM București urmează să se dispute în această seară.

Perioada de la jocul anterior, 3-1 cu Zalăul, a fost judicios folosită de stafful tehnic al Arcadei. Antrenamentele s-au desfășurat la intensitatea obișnuită, a existat preocupare pentru odihnă și refacere, pentru prezentarea cu un potențial cât mai bun de  joc. ”Întâlnim o echipă de top, dar disputa se anunță echilibrată. Este adevărat că gazdele de astăzi reprezintă o echipă puternică, cu un jucător de lot național și ocupantul unui lot fruntaș în clasamentele naționale - l-am numit pe ex-gălățeanul Laurențiu Lică - dar și noi venim cu argumentele noastre”, a comentat Mirel Zaharescu, managerul Clubului Arcada.

Meciul de sâmbătă, 6 aprilie 2019, începe la ora 19,00 și va fi condus de doi arbitri ardeleni, binecunoscuți - Tudor Pop (Cluj) și Paul Szabo (Oradea).

Citit 1091 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Aprilie 2019 23:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.