Volei. Succes de trei puncte la Craiova
Foto: Sonia Baciu

Volei. Succes de trei puncte la Craiova
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Etapa a patra, penultima a turului minicampionatului Diviziei A1 a adus o victorie extraordinară în contul echipei CSM Arcada. Plecată la Craiova cu gânduri mari, eforturile gălăţenilor s-au materializat într-un succes care îi propulsează în fotoliul de lider.

Succesul Arcadei cu SCM U Craiova a fost foarte greu conturat, în pofida faptului că la prima vedere arată a fi foarte lejer: 3-1 (25-21, 21-25, 25-19 şi 25-21). ”A fost un meci frumos, cu faze lungi şi extrem de echilibrat. Băieţii noştri au făcut mai puţine greşeli neforţate, s-au bătut pentru fiecare minge şi au rezolvat câteva faze mai complicate spre finalul seturilor. Să nu ocolim nici faptul că am avut şi puţin noroc în câteva faze, craiovenii s-au văzut mai mult în actul al doilea, când au condus permanent, spre final tabela arătând astfel: 22-18 şi 25-21 la finalul său”, a declarat Mirel Zaharescu, managerul echipei Arcada.

CSM Arcada a început disputa din Bănie cu următorul ”sextet”: Perez, Raici, Cuciureanu, Bissette, Sanderson şi Terzici - Cabrera (libero). Au mai jucat Carasco, Kullo, Mihalj şi Borovnjak. Foarte mulţumit de rezultat şi de atmosfera din sânul echipei, antrenorul Sergiu Stancu ne-a declarat: ”Am întâlnit una dintre echipele de top, în compania căreia am realizat un joc bun, cu faze electrizante. Ştiam că la Craiova se câştigă foarte greu, că ne aşteaptă un examen dificil şi în consecinţă ne-am organizat astfel jocul. Dificultatea meciului câştigat şi cele trei puncte sunt cu atât mai valoroase. Ne aşteaptă încă o perioadă fierbinte, cu şase jocuri decisive. S-a încheiat cursa de urmărire a liderului, dar mai avem mult de lucru. Vom ajunge cu bine la potou numai printr-o atmosferă apropiată a jucătorilor cu publicul spectator. Avem nevoie de tribune pline, încă de miercuri, de la întâlnirea cu bucureştenii de la Steaua”. 

A arbitrat Teodor Pop (Cluj), secondat de Paul Szabo (Oradea). Miercuri, ora 18,00, Arcada (locul 1, cu 56 de puncte) va juca, acasă, cu Steaua Bucureşti (locul 6, cu 29 de puncte). Podiumul este completat de SCM U Craiova, cu 55 de puncte, și VM Zalău, cu 53 de puncte.  

Returul va continua fără pauză, sâmbătă echipa noastră se va deplasa în Capitală pentru meciul cu C.S. Municipal.

Citit 1045 ori Ultima modificare Duminică, 07 Aprilie 2019 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.