CSM Arcada, încă o victorie de trei puncte
Foto: Sonia Baciu

CSM Arcada, încă o victorie de trei puncte
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: CSM Arcada a câștigat, scor 3-1 (20-25, 25-19, 25-20, 25-15), partida disputată cu Steaua, miercuri seară, la Galați, contând pentru ultima etapă din turul fazei a doua (locurile 1-6) a Diviziei A1.

 Cu acest rezult, Arcada s-a îndepărtat la două puncte de ocupanta locului secund, SCM U Craiova (57 p), care a învins CSM București, scor 3-2, și la trei puncte de VM Zalău.

În etapa următoare, prima din retur, CSM Arcada va juca, în deplasare, la CSM București (locul 4, cu 42 de puncte)


"Suntem pregătiți pentru o nouă dispută din turul minicampionatului de șase. Întâlnim o echipă cu o mare experiență competițională - cea a Clubului Steaua - și trebuie să facem totul pentru a obține victoria. Ajungând pe primul loc al clasamentului și interesul publicului este amplificat, așa că astăzi după-amiază, ca și în celelalte partide ce le vom susține pe teren propriu, ne vom bucura de o prezență masivă a publicului nostru spectator. Cu siguranță, având susținătorii noștri aliați, vor veni și succesele pentru a ne îndeplini obiectivul - titlul de campioană", a ținut să precizeze antrenorul Sergiu Stancu.

Scurta perioadă de la victoria cu craiovenii, care a făcut rocada între primele două clasate, a fost judicios folosită, atât pentru antrenamente, cât și pentru recuperare, dată fiind această perioadă extrem de importantă.

Meciul cu Steaua (locul 6) se va disputa de la ora 18.00, la Sala Sporturilor ”Dunărea” și, chiar dacă este o diferență mare din clasament, jocul va trebui abordat cu toată concentrarea pentru a nu lăsa loc de surprize. Întâlnirea va fi condusă de un cuplu de arbitri ieșeni - cu Ionel Bârsan, principal, ajutat de Cornel Gorban. Clasamentul Diviziei A1: 1. Arcada 56 puncte, 2. SCM "U" Craiova 55 p, 3. VM Zalău 53 p, 4. CSM București 41 p, 5. Dinamo 39 p, 6. Steaua 29 puncte. Astăzi se vor disputa şi partidele CSM București - SCM "U" Craiova (ora 17.00) și Dinamo - VM Zalău (ora 18.00, Digi Sport).

De sâmbătă, 13 aprilie, încep partidele returului, pe care CSM Arcada le va susține în ordinea: CSM București - deplasare, Dinamo - acasă, deplasare la Zalău, acasă cu Craiova și în deplasare la Steaua (în 4 mai), iar la o săptămână după încheierea returului va avea loc turneul final al ”Cupei României”, ce se va disputa la Alexandria.

Citit 1120 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2019 00:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.