CSM Arcada, victorie clară la București
Foto: Sonia Baciu

CSM Arcada, victorie clară la București
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: CSM Arcada a reușit al cincilea succes în fața echipei CSM București, din acest sezon, după ce s-a impus categoric, scor 3-0, în meciul disputat sâmbătă seară, în deplasare. 


O dată cu aproprierea finalului de campionat - Divizia A1, lupta pentru puncte se încinge, în special în partea superioară a clasamentului. În prima etapă a returului fazei secunde (locurile 1-6), gălățenii se deplasează în Capitală, unde vor întâlni echipa primăriei - CS Municipal.

Un meci care se anunță disputat, dar și foarte important, în special pentru oaspeți. Cu un obiectiv îndrăzneț, jucătorii Arcadei au, și de această dată, un examen greu. În acest sezon, Arcada are patru victorii în fața celor de la CSM București, de două ori 3-0 în prima fază a campionatului, și de două ori 3-1, în turul fazei secunde şi în "Cupa României". Având acest palmares, gălățenii nu trebuie să facă vreun pas greșit, fiind nevoie de concentrare maximă în rândul echipei noastre. Se cere acest lucru şi pentru că actuala echipă a lui Marian Apostu (foto, plan îndepărtat), fostul tehnician al Arcadei, arde de dorul revanșei. Cum de altfel este firescă o astfel de stare în competițiile sportive. Acest lucru îl știu și jucătorii, dar și stafful tehnic și toţi sunt hotărâți să facă totul pentru un rezultat favorabil.

Că lupta pentru titlu se încinge, se vede și prin ultimele rezultate. Zalăul a pierdut acasă, cu Craiova 1-3, Arcada a învins Craiova, chiar la ea acasă, cu 3-1, iar oltenii au reușit victoria, 3-1, la CS Municipal.

Întâlnirea de astăzi va începe la ora 17.00 și va fi arbitrată de Paul Alexi-Szabo (Oradea), secondat de M. Serei (Baia Mare).

Celelalte două partide ale etapei: Steaua - VM Zalău (astăzi, ora 18.00) și Dinamo - SCM "U" Craiova (luni, ora 18.00, Digisport).

Citit 1079 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Aprilie 2019 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.