Oțelul - de nerecunoscut, Sporting - învinsă de arbitri
Foto: Sonia Baciu (Arhivă ”Viața liberă”)

Oțelul - de nerecunoscut, Sporting - învinsă de arbitri
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

SC Oțelul este de nerecunoscut, după ce și-a compromis orice șansă de promovare. În meciul disputat, sâmbătă, pe terenul celor de la CSM Focșani, gălățenii au pierdut, scor 1-2 (1-0), golul "oțelarilor" fiind marcat, în minutul 38, de Munteanu. În urma acestui rezultat, gălăţenii s-au îndepărtat la o distanță considerabilă (16 puncte) față de liderul Seriei I din Liga a III-a, CSM Gloria Buzău (62 puncte). Aceasta este a doua înfrângere consecutivă, după cea pe teren propriu, din etapa intermediară, când au pierdut la limită (0-1, gol primit în prelungiri), în fața formației Șomuz Fălticeni, grupare aflată în partea inferioară a clasamentului.

Sporting Liești a pierdut, scor 1-3 (gol Munchiu, min. 43), pe terenul sucevenilor de la Foresta, cu "sprijin" din partea arbitrilor partidei, care nu au avut aceeași unitate de măsură. Acuzațiile cu privire la arbitrajul partidei au apărut pe pagina oficială a clubului lieștean: "A fost nevoie iarăși (iar și iar) de o mare greșeală de arbitraj în defavoarea noastră ca să poată să ne învinge; Bîrlădeanu, la o ceartă cu portarul advers, al nostru roșu direct, al lor... galben; în schimb, în minutul 20, un jucător advers îi pune o talpă pe genunchi lui Mihu (care din momentul acela a fost schimbat, nu a mai putut continua jocul), domnul arbitru abia când a văzut genunchiul plin de sânge a scos... galben. Ne-am săturat, sincer, meci de meci suntem furați pe față", apare în postare.

În etapa următoare, sâmbătă, SC Oțelul va juca, pe teren propriu, cu Foresta Suceava, iar Sporting Liești va avea liber, în urma retragerii echipei CSM Roman.

Citit 1928 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2019 15:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.