FC Universitatea, victorie categorică în Liga I de fotbal
Foto: Sonia Baciu

FC Universitatea, victorie categorică în Liga I de fotbal
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Fotbalistele de la FC Universitatea Galați s-au impus categoric, duminică, 14 aprilie 2019, scor 4-0 (2-0), în fața formației Universitatea Alexandria. Golurile au fost marcate de Carmen Marcu (min. 35 și 61), Loredana Nica (min. 36) și Lidia Moacă (min. 63). Diferența din clasament, locul 3 pentru Alexandria, respectiv, locul 6 al gălățencelor, nu s-a văzut pe teren, gazdele dictând ritmul de joc.

"A fost un meci greu, dar am meritat victoria, ne doream din suflet asta, ținând cont că la ele am făcut egal. Avem nevoie de fiecare victorie. Ne motivăm pentru următoarele meciuri și sper să câștigăm fiecare joc de acum încolo", a declarat Lidia Moacă, marcatoarea unui gol spectaculos, din voleu. "Acest gen de gol l-am exersat la antrenamente și mă bucur că mi-a reușit", a precizat jucătoarea.

Altfel, miercuri, 17 aprilie, în cadrul Adunării Generale a FR Fotbal, se vor stabili partidele fazei semifinale a "Cupei României", unde FC Universitatea s-a calificat, în premieră, la trei ani de la înființare. Cele patru echipe calificate sunt: FC Universitatea, Fortuna Becicherecu Mic, Femina Odorheiu Secuiesc și Olimpia Cluj.

Citit 1425 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2019 21:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.