Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
2 comentarii

Asociația "Bike Works" îi invită pe toți cei care îndrăgesc mersul pe bicicletă, și nu numai, în data de 12 mai, la evenimentul "Galațiul pedalează". Prin intermediul acestei acțiuni, asociația își propune, încă o dată, promovarea mersului pe bicicletă, un mijloc de transport prietenos cu mediul și sănătos, precum și conștientizarea șoferilor privind creșterea numărului de bicicliști pe străzile din municipiul Galați și nevoia ca aceștia să fie respectați, atunci când sunt întâlniți în trafic.
Punctul de întâlnire va fi, la ora 17.00, în parcarea din fața Sălii Sporturilor "Dunărea", iar traseul propus este următorul: esplanada Sălii Sporturilor - str. Brăilei - str. Cloșca - Faleza Superioară - str. Traian - str. Brăilei - Str. Domnească - Grădina Publică. Se va merge pe prima bandă a străzilor indicate, ritmul va fi unul de plimbare, iar coloana va fi deschisă, flancată și închisă de membrii "Bike Works".
"Alegeți un outfit lejer, asezonat cu un zâmbet larg, ungeți lanțul și haideți să arătăm cât de mulți bicicliști are Galațiul! Ne-am bucura să fim în număr cât mai mare, motiv pentru care puteti invita la eveniment pe oricine credeți că ar dori să participe la această plimbare. Nu aveți bicicletă (încă), dar susțineti acest sport? Încurajările și pozele de pe traseu sunt și ele binevenite. Să ne vedem numeroși și voioși! Iar la finiş vom face o poză de grup, așa că nu vă grăbiți să plecați imediat acasă, ci chemați-vă și prietenii să socializăm în Grădina Publică până la înserat", spune Ciprian Jiga, coordonatorul evenimentului.

Citit 1490 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Mai 2019 23:54

2 comentarii

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro