Galațiul pedalează, la a treia ediție

Galațiul pedalează, la a treia ediție
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Asociația "Bike Works" îi invită pe toți cei care îndrăgesc mersul pe bicicletă, și nu numai, în data de 12 mai, la evenimentul "Galațiul pedalează". Prin intermediul acestei acțiuni, asociația își propune, încă o dată, promovarea mersului pe bicicletă, un mijloc de transport prietenos cu mediul și sănătos, precum și conștientizarea șoferilor privind creșterea numărului de bicicliști pe străzile din municipiul Galați și nevoia ca aceștia să fie respectați, atunci când sunt întâlniți în trafic.

Punctul de întâlnire va fi, la ora 17.00, în parcarea din fața Sălii Sporturilor "Dunărea", iar traseul propus este următorul: esplanada Sălii Sporturilor - str. Brăilei - str. Cloșca - Faleza Superioară - str. Traian - str. Brăilei - Str. Domnească - Grădina Publică. Se va merge pe prima bandă a străzilor indicate, ritmul va fi unul de plimbare, iar coloana va fi deschisă, flancată și închisă de membrii "Bike Works".

"Alegeți un outfit lejer, asezonat cu un zâmbet larg, ungeți lanțul și haideți să arătăm cât de mulți bicicliști are Galațiul! Ne-am bucura să fim în număr cât mai mare, motiv pentru care puteti invita la eveniment pe oricine credeți că ar dori să participe la această plimbare. Nu aveți bicicletă (încă), dar susțineti acest sport? Încurajările și pozele de pe traseu sunt și ele binevenite. Să ne vedem numeroși și voioși! Iar la finiş vom face o poză de grup, așa că nu vă grăbiți să plecați imediat acasă, ci chemați-vă și prietenii să socializăm în Grădina Publică până la înserat", spune Ciprian Jiga, coordonatorul evenimentului.

Citit 2589 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Mai 2019 23:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.