BASCHET. CSM Phoenix CSU joacă la Mediaș

BASCHET. CSM Phoenix CSU joacă la Mediaș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Baschetbaliștii de la CSM Phoenix CSU vor juca astăzi, de la ora 18,00, cu CSM Mediaș, în meciul al doilea din cadrul play-off-ului pentru locurile 9-12. În meciul din tur, disputat vineri seară, la Galați, Phoenix a câștigat, scor 66-61 (29-26). ”Sunt mulțumit de victorie, suntem în grafic pentru locurile 9-12, însă sunt nemulțumit de jocul prestat. Aveam în față un adversar cu care am câștigat înainte la o diferență de 30 de puncte, cred că aici a fost o problemă, în modul de abordare. Sper ca după meciul acesta, la cel din deplasare se vor trezi. Dacă vom juca la fel și la Mediaș, nu avem nicio șansă să închidem în două meciuri”, a declarat Florin Atanasiu, șeful șecției de baschet a CS Municipal.

Acesta a precizat că pentru echipa sa se simte lipsa susținerii publicul. ”În partea a doua a campionatului, începând din ianuarie, echipa a evoluat foarte prost acasă. În deplasare am reușit meciuri extraordinare. Cred că este vorba și de lipsa spectatorilor, lucru pe care l-au remarcat și jucătorii noștri. Nu mai au susținerea publicului, nu simt că joacă acasă. Intră în meci mai detașați că nu au public, adversarii sunt mai montați că joacă în deplasare, și cred că de asta sunt și rezultatele acestea”, a spus Atanasiu.

Deși poziția echipei gălățene în acest campionat este similară cu cea din ultimele trei sezoane, Atanasiu spune că ”e tot mai greu să atragem publicul în sală. Gălățenii s-au obișnuit să vadă meciuri la un nivel mai ridicat, cu toate că poziția echipei este asemănătoare cu cea pe care a avut-o și în celelalte sezoane, doi ani cu locul 8 și unul cu locul 9. Dar atunci nu era liga atât de puternică”, a remarcat Atanasiu.  

În cazul în care se va ajunge la meciul al treilea, acesta va avea loc pe 16 mai, ora 16,45, la Galați.

Citit 795 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 00:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.