FC Universitatea, eliminată în semifinalele ”Cupei României”
Foto: Sonia Baciu

FC Universitatea, eliminată în semifinalele ”Cupei României”
Calificare ratată
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Fetele de la FC Universitatea Galați au ratat calificarea în finala ”Cupei României”, după ce au pierdut, scor 1-4 (1-1), în fața formației Vasas Femina Odorhei.

Partida disputată miercuri, 15 mai 2019, pe Stadionul "Siderurgistul", a fost abordată cu optimism de echipa gălățeană, care în urmă cu o săptămână învinsese (4-0) în campionat echipa harghiteană. Însă experiența adversarelor a fost definitorie pentru acest meci, în care, deși au dominat, gălățencele nu au reușit să fructifice ocaziile apărute. Singurul gol al ”studentelor” a fost marcat de Monica Bențoiu, în minutul 15, pentru 1-1.

”A fost o pălărie prea mare pentru noi. Un meci pe care l-am așteptat, dar din păcate lipsa de experiență a fetelor s-a văzut. Au fost emoții, nu constructive, iar asta s-a văzut pe teren. Obiectivul nostru a fost să terminăm în primele cinci (n.r. - în campionat), acum avem șansa să fim în primele patru, iar faptul că am ajuns aici este un mare câștig. Este o echipă nou promovată, ce am avut de spus am spus în teren și cu siguranță, anul viitor, dacă vom rămâne aceeași echipă și cu câteva transferuri, putem accede la titlu”, a declarat Anca Nina, jucătoare la FC Universitatea.

Lotul FC Universitatea folosit pentru meciul din semifinală a fost: Georgiana Bobocea - Maria Stamate, Alexandra Ivan (Anca Nina), Dumitrița Prisacari, Ana Arnăutu (Elena Ivan), Monica Bențoiu, Irina Topal (Olga Cușinova), Lidia Moacă, Loredana Nica, Andreea Surcică, Carmen Marcu.

Altfel, până la finalul sezonului, FC Universitatea mai are de disputat trei partide, în turneul de clasament pentru locurile 4-6, unde are ca adversare formațiile Universitatea Alexandria și Vasas Femina. Următorul meci al gălăţencelor va fi cu Vasas, programat, în deplasare, duminică, 19 mai, de la ora 11.00.

”Majoritatea dintre noi ne-am dorit să ajungem în primele trei și, din păcate, neșansa, emoțiile ne-au copleșit. Acum (n.r. - faza locurilor 4-6), cu siguranță nu mai avem nimic de pierdut, căci, indirect, presiunea din Cupă s-a dus. Regret faptul că a fost un scor mincinos, au avut șansă, iar noi nu am reușit să ne strângem și să avem un moral bun”, a mai spus Anca Nina.

Citit 1380 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2019 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.