Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălăţeanca Bianca Bulat, care în urmă cu o lună urca pe locul 4 la Turneul de Selecţie, şi-a confirmat curba ascendentă prin reuşirea celei mai mari performanţe posibile pe plan intern, câştigarea titlului de campioană naţională a junioarelor sub 14 ani.

Antrenorul Marian Dimulescu, cel a lansat-o pe Patricia Ţig spre partea superioară a ierarhiei WTA, propune un nou nume din tenisul gălăţean ca o promisiune pentru marea performanţă: Bianca Bulat. Pornită din postura de cap de serie nr. 6, gălăţeanca legitimată la CS Arcada a avut un parcurs impecabil, încununat cu victoria din finală, duminică, care i-a adus trofeul de campioană.
În primul tur al competiţiei care s-a desfăşurat la Constanţa, Bianca Bulat a trecut cu 6-2, 6-2 de Elena Neacşu (Rm. Vâlcea), iar în turul secund a învins-o cu acelaşi scor pe Anca Sauciuc (Academia de Tenis Herăstrău). În sferturile de finală a trecut de Ioana Sava cu 6-0, 6-4 şi a urmat semifinala cu Maria Ciubotaru (Focşani), cap de serie nr. 1, în faţa căreia pierduse la Turneul de Selecţie, după ce a condus cu 4-2 în ambele seturi. Şi-a luat revanşa la momentul ideal, câştigând cu 6-4, 6-4. În finală, a fost un meci aprig în compania lui Carmen Herea (LPS Constanţa, cap de serie 5), care a durat trei ore şi jumătate şi pe care Bianca l-a câştigat cu 5-7, 7-6 (4), 6-3. Astfel, CS Arcada are în această primă parte a anului două titluri de campioană, câştigate de echipa de volei şi acum Bianca Bulat.
Gălăţeanca a performat şi la dublu, unde a făcut echipă cu cea pe care a întâlnit-o în finala de la simplu. Bulat şi Herea au cedat doar în finală, devenind vicecampioane.

Citit 1312 ori Ultima modificare Luni, 20 Mai 2019 18:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro