BOX. Șapte români, în lupta pentru medalii

BOX. Șapte români, în lupta pentru medalii
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Astăzi, în cadrul Campionatului European de box pentru juniori de la Galaţi, șapte pugiliști români vor intra în lupta pentru medalii. Astfel, în sferturile de finală, Cristinel Măzăreanu (categoria 46 kg) se va duela cu englezul Frank Warey, Adrian Preda (54 kg) va boxa cu letonul Matvejs Prokudins, iar Eusebiu Tîrzoman (50 kg) se va confrunta cu ibericul Juan Pantoja. La feminin, Diana Brînză (50 kg) va lupta cu Julia Szeremeta (Polonia), Andreea Alecu (54 kg) cu Aaliyah Butler (Irlanda), Elena Pantelică (70 kg) cu Natalia Zavialova (Rusia) și Roberta Andrei (75 kg) cu Barbara Marcinowska (Polonia).

Una dintre cele mai curate evoluții de duminică a avut-o Cristinel Măzăreanu, care s-a impus la puncte în fața polonezului Jakub Krzpiet, (scor 5-0), impresionând prin tehnică și combativitate. "Copilul acesta are tot ce-i trebuie pentru a ajunge departe", a declarat fostul campion mondial Dorel Simion, secretarul federal la FR de Box.

La feminin, datorită numărului mai mic de sportive înscrise, Elena Alexandru (80 kg) și Mariana Mărăcine (+80 kg) au medaliile europene asigurate. Alexandru va boxa pe 1 iunie (în finală), în timp ce Mărăcine va lupta în semifinale, pe 30 mai.

Citit 1451 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2019 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.