Sărbătoare la Valea Mărului, cu ”legendele” Oţelului
Foto: "Legendele" Oţelului, la un meci-eveniment de anul trecut

Sărbătoare la Valea Mărului, cu ”legendele” Oţelului
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Câştigarea campionatului Ligii a V-a de către Avântul Valea Mărului va fi marcată, duminică, de un meci de mare sărbătoare pentru comunitatea vălmăreană, în care vor evolua fotbalişti marcanţi în istoria fotbalului gălăţean.

Cum în ultima etapă, programată în acest weekend, Avântul Valea Mărului stă, pentru momentul înmânării trofeului de campioană a celui de-al cincilea eşalon a fost organizat un eveniment cu o încărcătură emoţională specială. Duminică, de la ora 12.30, pe terenul vălmărean va avea loc un meci demonstrativ, în care formaţia locală, antrenată de către Dan Gheorghiţă Popa, va avea ca invitată o echipă formată din foşti fotbalişti de legendă ai Oţelului: Stelian Bordieanu, Tudorel Călugăru, Cristi Brăneţ, Valentin Ştefan, Ion Viorel, Eugen Baştină, Gelu Popescu, Silviu Ilie, Iulian Arhire, Alin Pânzaru, Lucian Măstăcan, Mihai Hanghiuc, Daniel Florea, Florin Cernat, Ion Gigi, Mihai Alexa, Silviu Izvoranu, Sorin Frunză, Marius Humelnicu, Ciprian Milea, Aurelian Podoabă şi Alexandru Avram. Aproape toţi confirmaseră până ieri că vor veni la acest meci demonstrativ.

Avântul Valea Mărului a jucat două sezoane în Liga a III-a. În cel din 2017- 2018, s-a retras după terminarea turului, din motive financiare, a trecut printr-o reogranizare şi a luat-o de la capăt, din Liga a V-a. A dominat total competiţia, câştigând toate cele 24 de meciuri, încheind sezonul cu 126 de goluri marcate şi doar 10 primite. Golgeterul echipei a fost experimentatul Romeo Buteseacă, fost jucător al Oţelului în ultima parte a anilor ’90. Singura dezamăgire a fost sincopa din sferturile de finală ale "Cupei României" - faza judeţeană, când a condus cu 2-1 pe Gloria Iveşti, la acest scor a ratat multe ocazii uriaşe de a se desprinde şi a fost egalată spre final, iar în prelungiri a fost învinsă, scor 2-4.

Citit 3169 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2019 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.