România, trei medalii de argint la ”Europenele” de juniori

România, trei medalii de argint la ”Europenele” de juniori
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Campionatul European de box pentru juniori Under 16, desfășurat la Galați, s-a încheiat, iar România a terminat pe locul patru, din 35 de țări participante. 

La feminin, cea mai interesantă reușită românească a fost a buzoiencei Mariana Mărăcine (categoria +80 kg), care aflată la prima sa participare la un campionat (s-a apucat de box în urmă cu numai opt luni) a reușit să obțină medalia de argint. În finală, sportiva antrenată de cunoscuta Steluța Duța (”Roboțelul de aur”) a abandonat în meciul cu rusoaica Ekaterina Radionova. La feminin, româncele au cucerit în trei medalii, toate de bronz, Mihaela Ciobanu (categoria 57 kg), Beatrice Moldovan (70 kg) și Elena Alexandru (80 kg).

La masculin, România a obținut patru medalii: două de argint, prin Cristinel Măzăreanu (categoria 46 kg) și Adrian Preda (54 kg), respectiv două de bronz, Eusebiu Tîrzoman (50 kg) și Cosmin Hermeziu (70 kg).

Raportat la ediția precedentă a ”Europenele”, rezultatele echipei României se află în creștere, de la o medalie (argint prin Adrian Preda) la cele opt obținute la Galați.

Citit 1528 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2019 14:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.