Simona Halep și Irina Begu, în turul secund la Roland Garros

Simona Halep și Irina Begu, în turul secund la Roland Garros
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

 

Simona Halep, campioana en-titre a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, a început cu dreptul cursa de apărare cu o victorie în trei seturi, scor 6-2, 3-6, 6-1, în fața australiencei Ajla Tomljanovic (locul 47 WTA).

Halep a avut emoții doar în setul secund, dar a reușit să își revină în ultimul act, unde a reușit cinci game-uri consecutive.

”Știam că va fi un meci foarte greu. Întotdeauna primul meci într-un astfel de turneu este foarte greu. Știam ce am de făcut. Sunt fericită pentru felul în care au mers lucrurile. E multă emoție, e un teren foarte frumos. Am încercat să rămân calmă, să joc cel mai bun tenis al meu”, a spus Halep după victoria cu Ajla Tomljanovic.

În turul doi, Halep o va confrunta, în premieră, pe poloneza Magda Linette (locul 877 WTA).

Irina Begu (locul 116 WTA) s-a calificat în turul secund, după ce a învins-o, categoric, scor 6-1, 6-1, pe Lin Zhu (locul 106 WTA). În faza următoare, Irina Begu o va întâlni pe Karolina Muchova (Cehia, 73 WTA).

Pe tabloul de dublu masculin, cele două perechi cu jucători români au obținut scoruri identice, 6-3, 7-6 (4). Horia Tecău și olandezul Jen-Julien Rojer au învins perechea Christian Garin/Juan Ignacio Londero (Chile/Argentina), în timp ce Marius Copil și Rohan Bopanna (India) i-au învins pe Raven Klaasen/Michael Venus (Africa de Sud/Noua Zeelenadă).

Citit 973 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.