Performeri în competiții internaționale

Performeri în competiții internaționale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Dansatorii gălățeni legitimați la CSM Galați au participat la o serie de competiții internaționale, cu rezultate notabile. Perechea Cosmin Lupoaie - Mitzura Pentiuc (foto) a obținut primul loc atât la Standard, cât și la Latino, la categoria de vârstă Tineret, la Openul International de la Szombathely (Ungaria). ”Concursul a fost unul foarte frumos. Energia primită din partea publicului ne-a ajutat să arătăm cea mai bună variantă a noastră. Ne-am simțit extraordinar și ne-a făcut plăcere să participăm la această competiție”, a declarat Mitzura Pentiuc. ”Ne-am simțit bine în întregul concurs, care a fost foarte bine organizat. Am avut ca adversari perechi puternice, dar eu și Mitzura ne-am încurajat reciproc și am reușit o clasare bună”, a spus şi Cosmin Lupoaie.

Cei doi au fost prezenți și la Openul de la Bacău, unde au obţinut locul 4 la Standard, respectiv, locul 7 la secțiunea Latino, ambele la categoria de vârstă tineret. Alte două perechi gălățene de la CSM au dansat la Clasa D (12-15 ani) și au obținut următoarele rezultate: locul 8, prin Darius Buruiană - Alma Stroinoiu, respectiv, locul 9 prin Alexandru Pavel Tiron - Teodora Șerban (Beija Flor).

Altfel, perechea formată din Mihai Paraschiv (CSM Galați) și Irina Tudorache (Generația 9 București) a fost semifinalistă la Cupa Europeană de la Salaspils (Lituania), în timp ce campionii naţionali Rareș Vădană și Tea Neculae se află în cantonament, în vederea pregătirii pentru ”Europene” și ”Mondiale”.

Citit 2654 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 20:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.