Medalii la triatlon

Medalii la triatlon

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Atleţii din judeţul Galaţi au avut un bilanţ excelent la Campionatul Naţional de triatlon pentru copii 2 şi 3, plus prima etapă de la categoria copii 1, competiţie care a avut loc la Constanţa, în weekendul trecut.
La copii 3 (10 ani) s-a concurat în probele de 50 de metri, 600 de metri şi aruncarea greutăţii. Dintre sportivii de la CS Şcolar Tecuci, antrenaţi de Irinel Titu Coman, Paolo Ifrim şi Anca Druţă s-au clasat pe primul loc, iar Alexandra Druţă pe poziţia a doua.
CSM Dunărea Galaţi l-a avut în competiţie pe David Andrei Ceriu (foto), atletul pregătit de Sorin Grecu obţinând medalia de argint, cu cel mai bun timp la 600 de metri.
De asemenea, CS Şcolar Galaţi a avut doi medaliaţi la categoria copii 2: Larisa Drăgan - primul loc, Robert Mustea - locul al doilea. Ambii sunt antrenaţi de Genoveva Modiga.

Citit 593 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 20:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro