Anghelinei jr. s-a oprit din arbitraj
Foto: Bogdan Anghelinei (cu mingea), la ultimul său meci ca arbitru

Anghelinei jr. s-a oprit din arbitraj
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Meciul de Liga a II-a dintre CS Mioveni şi UTA Arad, din ultima etapă a actualului sezon, a însemnat şi ultima apariţie în arenă în calitate de arbitru pentru gălăţeanul Bogdan Anghelinei. Provenit dintr-o familie de sportivi - tatăl, Viorel, un apreciat jucător şi apoi arbitru cu ecuson - Bogdan a îmbrăţişat această meserie pe care a slujit-o până la 38 de ani. A arbitrat sute de meciuri, începând de la copii, juniori, ligile a V-a şi a IV-a, pentru ca apoi să promoveze în lotul arbitrilor divizionari. A „fluierat” trei ani în Liga a III-a şi alţi opt ani în cel de-al doilea eşalon. A funcţionat şi ca arbitru adiţional la meciuri de Liga I. Conform regulamentului de funcţionare a Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), la vârsta de 38 de ani, şi cu opt ani de arbitraj în Liga a II-a, Bogdan şi-a încheiat activitatea.

„Aş mai putea arbitra în ligile judeţene, dar prefer să-mi închei aici această activitate, care mi-a oferit multe satisfacţii. Şi vreau să mă dedic în totalitate familiei mele. Sunt mulţumit de ceea ce am realizat şi în acest domeniu”, ne-a declarat Bogdan, după meciul de la Mioveni.

În oraşul argeşean a avut loc şi o scurtă festivitate prilejuită de această încheiere de activitate. FR Fotbal şi CCA i-au oferit sărbătoritului o plachetă şi un frumos buchet de flori, iar căpitanii celor două echipe câte un tricou.

Acest final de sezon a adus şi alte evenimente plăcute. Chiar la acest meci, al patrulea arbitru a fost tot un gălăţean - Ionuţ Constantinescu, care a preluat ştafeta de la Bogdan. La un alt meci, la Iaşi, dintre CSM Poli şi FC Botoşani (arbitrat de gălăţeanul Eduard Ioniţă), s-a consemnat debutul pe prima scenă a arbitrului asistent Florian Vişan.

Citit 2147 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 19:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.