„Oţelarul” Daniel Novac, sechestrat de Fisc

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu a fost arestat la domiciliu! Pur şi simplu nu este lăsată să-şi practice meseria de fotbalist. Fiscul îl consideră pe recent transferatul Daniel Novac un bun, o valoare materială, şi a pus astfel sechestru asigurator pe o fiinţă vie! 

Fotbalistul afirmă că deşi are actele de transfer semnate de către fostul lui club (Victoria Brăneşti) nu poate evolua la campioana Oţelul deoarece Fiscul l-a sechestrat, iar Federaţia Română de Fotbal amână o decizie în privinţa situaţiei lui.

„Ca şi cum aş fi o sifonărie”

„De curând am semnat cu Oţelul Galaţi, dar, din păcate, nu mă pot legitima, deoarece fiscul a pus sechestru pe 24 de jucători de la Brăneşti, inclusiv pe mine. Nu înţeleg cum se poate aşa ceva, ca statul să pună sechestru pe o fiinţă umană ca şi cum aş fi un sifonărie sau cine ştie ce”.

„De aproximativ 45 de zile am toate actele de transfer semnate şi stampilate de către Brăneşti. Am depus memoriu la FRF acum vreo treo luni deoarece nu am primit banii la timp de la Brăneşti. FRF a dat eronat iniţial dreptate clubului, că ar fi plătit între timp, deşi eu cred că au dat banii după, iar săptămâna trecută am făcut recurs”.

„Iar acum FRF mă tot amână, că poate nu vor să supere statul, ANAF-ul, nu ştiu. Iar acum visul meu de a juca fotbal e spulberat de către stat", a declarat Novac, care în mod normal ar fi trebuit să se afle în atenţia lui Dorinel Munteanu pentru meciurile din Liga I. 

În sezonul trecut, Novac (24 de ani) a jucat 22 de meciuri pentru Victoria Brăneşti, pentru care a dat un gol şi a avut trei pase de gol.

Citit 1266 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.