Politehnica vrea pe podium!

Politehnica vrea pe podium!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zilele acestea se încheie şi vacanţa fotbaliştilor care activează în Liga a III-a, competiţie în care Galaţiul este prezent cu două formaţii: Politehnica şi Oţelul II.

Politehnica a început pregătirile pe 4 iulie, în intenţia unei evoluţii superioare în acest sezon. De altfel, şi obiectivul fixat este  unul îndrăzneţ:  locurile  1-4. În această vară, „studenţii” şi-au fortificat lotul, cu mulţi jucători tineri, transferaţi de la FCM Dunărea şi Oţelul, acest  lucru constituind un argument în susţinerea  obiectivului stabilit de conducerea clubului.

Antrenamentele s-au desfăşurat cea mai mare parte a timpului la Galaţi, dar  a fost organizat şi  un cantonament în localitatea braşoveană Hărman, unde s-au pregătit timp de 10 zile.

Perioada precompetiţională a fost folosită din plin, având loc nu mai puţin de 7 meciuri de verificare: 7-0 cu Oţelul II, 2-3 cu FCM Dunărea, 1-3 cu Unirea Slobozia, 2-4 şi 1-0 cu C.S. Panciu, 0-4 cu CF Brăila şi 9-2 cu Fulgerul Smulţi. De asemenea, a avut loc şi un meci oficial: 1-2, la Focşani, cu echipa locală C SM, în „Cupa României”.

Actualul campionat va funcţiona cu  6 serii a 16 echipe, gălăţenii fiind repartizaţi în prima serie.

„Va fi un campionat foarte greu, întrucât la finele lui vor retrograda nu mai puţin de şase echipe. Între pretendentele la şefia seriei se numără, după părerea noastră, SC Bacău, Sporting Suceava şi Olimpia Rm. Sărat. În ceea ce ne priveşte,  şi noi sperăm să ne aflăm acolo, sus”, ne-a declarat Romeo Jianu (FOTO), directorul executiv al clubului.

Lotul Politehnicii cuprinde următorii jucători: Vlasie şi Olaru - portari; Racoviţă, Hristian, Stamate, Grosu, Petică, Coman - fundaşi; Fălcaru, Ciochină, Huhulea, Chiriac, Velicu, Chiriţă şi State - mijlocaşi; Serian, Ionuţ Cristian, Curmei, Ginghină, Donose şi ghanezul Francis Agbleta - atacanţi.   

În prima etapă, vineri, „studenţii” vor evolua pe teren propriu în compania CSM Focşani (Stadionul „Siderurgistul”, ora 18,00).

Citit 846 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.