Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Campionatul gălăţean organizat de Asociaţia Judeţeană de Minifotbal a ajuns înaintea ultimei etape, dar pentru că primele două clasate au plecat la Turneul Regional (fază zonală a Campionatului Naţional), acestea şi-au jucat meciurile în devans. Astfel, Ajax Dulcisimo a învins cu 8-4 pe Real, asigurându-şi titlul de campioană cu 82, în timp ce Fratelli Bianconeri a câştigat, scor 3-1, partida cu Fiorentina şi este pe locul secund, cu 80 de puncte.

Cele două echipe se află deja la Botoşani, acolo unde, în acest weekend, au loc meciurile unuia din cele patru turnee regionale, cu participarea a 16 echipe, împărţite în patru grupe. Ajax Dulcisimo (foto) a fost repartizată într-o serie cu echipe din Iaşi, Botoşani şi Paşcani, iar Fratelli va avea partenere de joc din Bistriţa, Tg. Mureş şi a doua echipă din Iaşi.

Pentru turneul final, se califică primele patru clasate din fiecare turneu regional.

Citit 617 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Iunie 2019 03:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro