România riscă să joace cu stadionul gol

România riscă să joace cu stadionul gol

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Federația Română de Fotbal a anunțat că se delimitează de acțiunile grupului de spectatori care a luat loc în sectorul suporterilor români la meciul din Malta, de luni seară, și a folosit scandări xenofobe pe parcursul jocului. FRF a precizat că România riscă sancţiunea de a juca fără spectatori meciul cu Spania, din 5 septembrie. Ultimul meci în care România a jucat fără spectatori a fost cel cu Lituania, din Liga Naţiunilor, de la Ploieşti, câştigat cu 3-0.

Citit 386 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2019 19:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro