FOTBAL. CSŞ Tecuci și Avântul Vânători, la turneele semifinale
Foto: AJF Galaţi

FOTBAL. CSŞ Tecuci și Avântul Vânători, la turneele semifinale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În acest weekend, în mai multe orașe din țară au loc meciurile turneelor semifinale pentru echipele de  juniori câştigătoare ale campionatelor judeţene.

La Under 17, CS Școlar Tecuci se află la Năvodari, unde începând de astăzi și până duminică va juca cu formaţiile Kinder Constanța și Sportul Ciorăști (Vrancea). La finalul turneului, echipa clasată pe primul loc se va califica la turneul final al acestei categorii de vârstă.

La Under 19, Galațiul este reprezentat de Avântul Vânători, câştigătoarea campionatului judeţean aferent Ligii a IV-a, în urma unui bilanţ de 24 de victorii, un egal și o înfrângere. După încheierea sezonului competițional judeţean, echipa antrenată de Laurențiu Marcu a susținut două meciuri în etapa interjudețeană, cu buzoienii de la Diadema Gherășeni, cu care au înregistrat rezultatele: 1-2 și 3-0. Succesul categoric din retur le-a adus juniorilor din Vânători calificarea în turneul semifinal, care va începe astăzi în localitatea brăileană Cazasu.

Disputarea celor patru jocuri va avea loc astfel: astăzi - cu Gloria Albești (Constanța), mâine - cu Comunal Cazasu, duminică - cu Vulturii Pasărea (Ilfov) și luni - cu Bucharest United.

Şi în acest caz se califică la turneul final echipa care se va clasa pe primul loc.

Citit 1634 ori Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2019 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.