UPDATE. CS Universitatea, returul barajului pentru promovare
Foto: Sonia Baciu

UPDATE. CS Universitatea, returul barajului pentru promovare
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

UPDATE. CS Universitatea a câștigat, scor 3-0 (0-0), în fața formației Team Săgeata și a promovat în liga a 3-a.


Echipa de fotbal CS Universitatea "Dunărea de Jos" joacă astăzi, în deplasare, cel mai important meci al său din acest sezon, returul barajul pentru promovarea în al treilea eşalon, în compania campioanei Ligii a IV-a din județul Buzău - Team Săgeata. Partida este programată la ora 17.30 şi va fi începută de CSU Galaţi cu avantajul victoriei la limită din prima manşă, scor 2-1.

În tabăra gălățeană domnește optimismul și deplina încredere în forțele proprii. Dacă sâmbăta trecută băieții noștri ar fi demonstrat mai multă concentrare și determinare, acum am fi putut vorbi de un rezultat mai consistent și de o misiune mai facilă, în meciul tur fiind evidentă diferenţa de valoare în favoarea formaţiei gălăţene. 

Echipa s-a pregătit cu atenție, iar antrenorul Cătălin Savu spune că toți jucătorii sunt conectați la importanţa acestui examen. S-a analizat pe îndelete evoluția jocului din tur, pentru eliminarea nereușitelor. De asemenea, la antrenamente s-a urmărit crearea unei atmosfere de destindere.

”Mergem să ne impunem jocul. Ne cunoaștem adversarii, i-am analizat îndeaproape și cu toții am ajuns la concluzia că va fi bine dacă suntem la potenţialul nostru obişnuit. Am acordat multă atenție refacerii după un sezon încărcat și toată lumea este optimistă și aptă de joc. Avem toate premisele pentru o evoluție consistentă, care să ne aducă mult dorita promovare, de care ne aflăm la doar un singur pas. Ne va avantaja și un rezultat de egalitate, dar noi vom juca la victorie”, ne-a spus antrenorul Cătălin Savu.

Despre importanța meciului ne-a vorbit și căpitanul echipei, Adrian Grigoraș (foto 2), golgheterul, cu 46 de reușite, campionatului recent încheiat al Ligii a IV-a: ”Toți băieții suntem conștienți de misiunea noastră și despre importanța acestui meci. Sperăm să găsim drumul spre poarta adversă pentru a putea să ne desprindem rapid. Pentru mulți dintre noi este o oportunitate în ceea ce privește realizarea unei performanțe și nu vrem să o ratăm”.

Întâlnirea de astăzi se va disputa pe terenul comunal din Săgeata, o localitate situată la mai puțin de 20 de km de Buzău, de la ora 17,30.        .

Conducerea clubului anunță și pe această cale că pune la dispoziția suporterilor un autocar pentru deplasarea în comuna buzoiană. Plecare este planificată în jurul orei 14,30, de la Căminele Studențești.

Citit 2655 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Iunie 2019 19:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.