Marșul factorilor poștali, la ceas aniversar

Marșul factorilor poștali, la ceas aniversar
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sâmbătă, pe aleile Grădinii Publice, a avut loc cea de-a 40-a ediție a concursului profesional "Marșul factorilor poștali" - faza județeană. La evenimentul ajuns la o ediție "rotundă" au participat în jur de 150 de persoane, concurenți și susținători.

La feminin, prima poziție a podiumului a fost ocupată de Monica Ilie, urmată de Ecaterina Lupica și Mitica Ștefan, toate de la OPD Galați. La masculin, podiumul a arătat astfel: Daniel Mocanu (OP Tecuci), Valentin Coman (OZP Tecuci - Drăgănești) și Nicolae Voicu (OZP Galați).

Cei doi câștigători, la feminin și masculin, s-au calificat la "Naționalele" ce se vor desfășura în perioada 15-31 iulie, locul urmând să fie stabilit ulterior.

Totodată au fost premiate "extremele" de vârstă din rândul participanților: Iulia Grecu (26 de ani), Adriana Lupu și Anica Alexe (ambele 61 de ani), respectiv, Daniel Mocanu (53 de ani) și George Neacșu (35 de ani).

Altfel, la finalul concursului, copiii lucrătorilor poştali au avut parte de propria lor cursă, unde toţi au fost câştigători şi premiaţi de către Sindicatul Lucrătorilor Poştali Galaţi, organizatorul evenimentului. Cele două festivități de premiere s-au desfăşurat în Foişorul din Grădină și au fost urmate de o mică petrecere, cu dans și voie bună.

Reamintim că tot din rândul factorilor poștali s-a remarcat și atleta Andreea Arsine (legitimată la CS Universitatea Galați), singura reprezentantă a Galațiului la Jocurile Olimpice de la Rio (2016) și câștigătoarea finalei din acest an a Exatlonului.

Citit 1459 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2019 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.