Marșul factorilor poștali, la ceas aniversar

Marșul factorilor poștali, la ceas aniversar

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Sâmbătă, pe aleile Grădinii Publice, a avut loc cea de-a 40-a ediție a concursului profesional "Marșul factorilor poștali" - faza județeană. La evenimentul ajuns la o ediție "rotundă" au participat în jur de 150 de persoane, concurenți și susținători.
La feminin, prima poziție a podiumului a fost ocupată de Monica Ilie, urmată de Ecaterina Lupica și Mitica Ștefan, toate de la OPD Galați. La masculin, podiumul a arătat astfel: Daniel Mocanu (OP Tecuci), Valentin Coman (OZP Tecuci - Drăgănești) și Nicolae Voicu (OZP Galați).
Cei doi câștigători, la feminin și masculin, s-au calificat la "Naționalele" ce se vor desfășura în perioada 15-31 iulie, locul urmând să fie stabilit ulterior.
Totodată au fost premiate "extremele" de vârstă din rândul participanților: Iulia Grecu (26 de ani), Adriana Lupu și Anica Alexe (ambele 61 de ani), respectiv, Daniel Mocanu (53 de ani) și George Neacșu (35 de ani).
Altfel, la finalul concursului, copiii lucrătorilor poştali au avut parte de propria lor cursă, unde toţi au fost câştigători şi premiaţi de către Sindicatul Lucrătorilor Poştali Galaţi, organizatorul evenimentului. Cele două festivități de premiere s-au desfăşurat în Foişorul din Grădină și au fost urmate de o mică petrecere, cu dans și voie bună.
Reamintim că tot din rândul factorilor poștali s-a remarcat și atleta Andreea Arsine (legitimată la CS Universitatea Galați), singura reprezentantă a Galațiului la Jocurile Olimpice de la Rio (2016) și câștigătoarea finalei din acest an a Exatlonului.

Citit 685 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2019 18:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro