Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

Şedinţa Consiliului Local Galaţi, care a avut loc miercuri, a fost una de extremă importanţă pentru unele cluburi sportive din oraş, pe ordinea de zi aflându-se şi proiectele de hotărâre pentru finanţarea acestora.

Toate cele opt cluburi ale căror dosare au îndeplinit criteriile necesare au avut parte de aprobarea proiectelor care le vizau, în total fiind vorba de 992.000 lei.

Dintre acestea, sumele cele mai mari au fost acordate celor două cluburi de pe lista amintită care au echipe în prima ligă: vicecampioana naţională la futsal United Galaţi (foto) – 500.000 de lei şi AFC Universitatea Galaţi, locul patru în sezonul de debut în prima ligă de fotbal feminin – 370.000 lei.

Celelalte şase entităţi sportive care au primit finanţare din partea municipalităţii sunt toate cu activitate de fotbal. ACS Universitatea „Dunărea de Jos” a primit 7.000 de lei, sumă ce era stabilită înainte de weekendul trecut, când a obţinut promovarea în Liga 3. În acest caz, foarte probabil o să fie vorba de o sumă mult mai mare la dorita rectificare bugetară.

Celelalte cluburi de fotbal sunt axate toate pe copii şi juniori. Şcoala de Fotbal Oţelul (entitate diferită de Suporter Club Oţelul) şi ACSM Dunărea vor primi câte 40.000 de lei, iar ACS Fortuna, ACS Luceafărul şi AFC Sorin Balaban câte 7.000 de lei.

Citit 2708 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iunie 2019 19:09

1 comentariu

  • postat de Lucian Miercuri, 26 Iunie 2019 19:50 188.173.163.*** Link la comentariu
    2
    7

    Toate cluburile care au primit finantare au activitate - fotbalul. Probabil ca alte sporturi nu mai sunt in orasul nostru.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro