Ce cluburi au primit finanţare de la Consiliul Local Galaţi

Ce cluburi au primit finanţare de la Consiliul Local Galaţi
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Şedinţa Consiliului Local Galaţi, care a avut loc miercuri, a fost una de extremă importanţă pentru unele cluburi sportive din oraş, pe ordinea de zi aflându-se şi proiectele de hotărâre pentru finanţarea acestora.

Toate cele opt cluburi ale căror dosare au îndeplinit criteriile necesare au avut parte de aprobarea proiectelor care le vizau, în total fiind vorba de 992.000 lei.

Dintre acestea, sumele cele mai mari au fost acordate celor două cluburi de pe lista amintită care au echipe în prima ligă: vicecampioana naţională la futsal United Galaţi (foto) – 500.000 de lei şi AFC Universitatea Galaţi, locul patru în sezonul de debut în prima ligă de fotbal feminin – 370.000 lei.

Celelalte şase entităţi sportive care au primit finanţare din partea municipalităţii sunt toate cu activitate de fotbal. ACS Universitatea „Dunărea de Jos” a primit 7.000 de lei, sumă ce era stabilită înainte de weekendul trecut, când a obţinut promovarea în Liga 3. În acest caz, foarte probabil o să fie vorba de o sumă mult mai mare la dorita rectificare bugetară.

Celelalte cluburi de fotbal sunt axate toate pe copii şi juniori. Şcoala de Fotbal Oţelul (entitate diferită de Suporter Club Oţelul) şi ACSM Dunărea vor primi câte 40.000 de lei, iar ACS Fortuna, ACS Luceafărul şi AFC Sorin Balaban câte 7.000 de lei.

Citit 3749 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iunie 2019 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.