Două echipe din Galaţi la ”Cupa României”

Două echipe din Galaţi la ”Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Turneul final al „Cupei României” va avea loc la Bacău, de astăzi până duminică, printre participante aflându-se şi două echipe gălăţene: Viitorul – câştigătoare a fazei gălăţene şi Atletico Abcoz (foto) – ocupanta locului trei în campionatul municipiului Galaţi.

La acest turneu este o participare foarte numeroase, cu 96 de echipe la start, care au fost repartizate în grupe de câte trei. Viitorul face parte din Grupa 9 alături de Coriolan Bacău şi Temad Braşov, iar Atletico Abcoz va juca cu Liriada Râşnov şi „La Maria şi Ion” Bucureşti în Grupa 22.

Viitorul va juca prima, astăzi de la ora 10,00 cu Temad Braşov şi apoi, de la ora 19,50 cu cei din Bacău.

Atletico Abcoz va juca ambele meciuri în a doua parte a zilei:  de la ora 17,00 cu Liriada Râşnov şi de la 21,30 cu echipa bucureşteană.

Primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune două echipe de pe locul trei, se califică în turul următor, „32-imi”.

Reamimtim că primele două clasate din campionatul gălăţean, Ajax Dulcisimo şi Fratelli Bianconeri, s-au calificat la turneul final al Campionatului Naţional, după ce au ajuns să joace între ele finala mică a Turneului Regional, desfăşurat la Botoşani.

Citit 1792 ori Ultima modificare Joi, 27 Iunie 2019 20:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.