Campioană naţională, performeră şi la şcoală

Campioană naţională, performeră şi la şcoală
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Gălăţeanca Bianca Bulat, legitimată la CS Arcada (antrenor Marian Dimulescu), a încheiat prima jumătate a acestui an cu satisfacţii maxime, performanţele de pe terenurile de tenis fiind încununate acum şi de rezultatele foarte bune pe linie şcolară, la absolvirea clasei a VIII-a şi examenul ce a urmat.

Pe plan sportiv, junioara în vârstă de 14 ani a avut un prim moment de referinţă la turneul de selecţie pentru lotul naţional, organizat de federaţia de specialitate în ultima decadă a lunii aprilie, unde au participat primele 16 clasate în ierarhia naţională şi a terminat pe locul patru.

A urmat marele succes de la sfârşitul lunii mai, când Bianca Bulat şi-a confirmat din plin curba ascendentă, prin câştigarea titlului de campioană naţională a junioarelor de 14 ani.

În acelaşi timp, a performat şi în activitatea şcolară. A terminat cu brio Şcoala Gimnazială "Mihail Sadoveanu", având pentru clasele V-VIII o medie generală de 9,96. În ultimele zile a trecut prin emoţiile examenului de Evaluare Naţională, unde s-a descurcat foarte bine şi a obţinut nota 9,40. Astfel, are o media de admitere de 9,51, una excepţională în condiţiile în care studiile au trebuit îmbinate cu antrenamente zilnice şi multe deplasări de durată pentru participarea la turnee.

De altfel, Bianca Bulat n-are încă timp de vacanţă, plecând aproape imediat după aflarea rezultatului de la examen către Râmnicu Vâlcea, la un turneu din circuitul FRT al categoriei superioare de vârstă, Under 16, unde a ajuns până în finală, pe care o va juca astăzi. În cele trei meciuri de până acum, a cedat în total doar cinci game-uri.

Cu media de admitere menţionată, poate intra la orice colegiu din oraş, iar Bianca Bulat ne-a transmis că a decis să-şi facă studiile liceale la "Emil Racoviţă".

Citit 3405 ori Ultima modificare Marți, 02 Iulie 2019 13:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.