SC Oțelul și-a stabilit programul amicalelor
Foto: Sonia Baciu

SC Oțelul și-a stabilit programul amicalelor
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Echipa gălățeană de Liga a III-a SC Oțelul și-a stabilit meciurile amicale pe care le va disputa în perioada următoare. Astfel, pregătirile se vor desfășura în continuare la Stadionul "Oțelul", acestea bazându-se în mare parte pe acumulări fizice, specifice acestei perioade. Începând cu 31 iulie, gălățenii vor intra "în pâine", cu primul meci amical, cu cei de la CSM Focșani, adversari din campionat. Pe 3 august, SC Oțelul va juca împotriva celor de la ACS Viitorul Ianca (Liga a III-a), pe 7 august se va confrunta cu formația Dacia Unirea Brăila (tot eșalonul al treilea), pe 9 august urmează o confruntare județeană, cu Agrostar Tulucești (Liga a IV-a), apoi, în 17 august, cu Hușana Huși (Liga a III-a).

Primele meciuri oficiale din sezonul 2019-2020 se vor disputa luna viitoare, pe 14 august, în faza secundă a "Cupei României", iar pe 24 august se va da startul în campionatul Ligii a III-a.

Altfel, Alexandru Ciobanu a revenit în această vară la SC Oțelul, iar sub "bagheta" lui se află un lot format din mulți juniori de la Centrul de copii și juniori, de la U17 și U19, echipe care au ajuns în turneele finale ale categoriilor lor de vârstă.

Citit 1529 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2019 21:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.